• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: jiste, predvadis nam tu typickou snahu to nejak ojebat s tim... ze pro "tebe" je to drahy, at to plati erar :D
    Socik neskonci, socik trva..
    DIVA
    DIVA --- ---
    OMNIHASH: tohle spis nebude to ono, ale asi blizko .) tohle ma rozmery spis na “tatrovku” nez velkou vanu, treba ja tim na sirku uz neprojedu a to nebyvam nejvetsi na dohled. Neprekvapive, kdyz se to pro prevoz vejde na bezny naves, neni divu ze se bezny naves nevejde potom dovnitr. A standardem na stavbach je provoz spis nepretrzity, nez bagr nalozi jeden vuz, ceka mu v poradi dalsi, to asi neni to co mysli tim strednim provozem. Ale urcite to muze existovat vetsi, rozlozitelne a tak, vazne bych chtela nekde potkat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: no jako uz davno nezijeme ve stredoveku :-) i kdyz mnozi Cechy, stavare nevyjimaje se tak chovaji :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    Dokonale imunni .)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: opravdu? ;-)

DIVA
    DIVA --- ---
    DANYSEK: kdyby mistr uzrel ty nase soucasne cesty, sam uznej ze by bahenni lazne v tu ranu zrusil ,)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: ono kdyz chces treba k bahennim laznim Jary Cimrmana, tak moc cest na vyber nemas :D Ale predpokladam, ze ani nevis kde jsou :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANYSEK: vyhrals! Hlavni cena je zakonna prochazka vozovkama prahy a okoli .))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: svete div se, ono zakon o provozu na pozemnich komunikacich na chodce ve vozovce pamatuje :-) Stejne jako na opadavajici bordel z tech stavarskych nakladaku.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANYSEK: a kde nejsou chodniky, prochazky provadime ve vozovce, mistopis preci! Teda ja na prochazku pujdu, ale stavby uvidim z dalky, zaplat pambu za ty moje mezery
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: ono ne vsude mas chodniky, vis? :D Dopln si znalosti v mistopise, mas v nem sakra velky mezery :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANYSEK: prochazka po vozovce, proste blazen .)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: ono to je na prochazky nahovno, brodit se v bahne, ktery z tech nakladaku cestou opadava, vis? :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANYSEK: .) spf 50 aspon na oblicej, ju
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: tak si poposedni... je odpovednost stavare nevjizdet na pozemni komunikaci se zahnojenym nakladakem. Jak toho docili je ciste jeho problem.
    Nebo snad 361/2000 Sb, § 23 ma nejakou "vyjimku pro stavby"? :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    Proc ja si tohle delam. Hezky dne vsem zucastnenym zivocisnym druhum a jdete ven, je tam krasne.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANYSEK: jako ze by nekoho stavba nechala lit vodu do vyjezdu? .) to je naky metahumor?

Hodino, sedis si na mozku? Hodina, naposled, je cas, mmch nadhodnoceny, kdy by teren snesl nake polivani, aby zustal prujezdny, ale spis tak pul hodiny, kdyz odhadnu pobyt 1 sklapecky na 10 minut. Polijes tri auta, sest aut, pak uz nic nepolivas protoze nikdo dalsi neprojede. Uz? A ze by nekdo z vlastni iniciativy nakym zpusobem zacal polivat svoje kola ve stavbe tak jsou u nej okamzite a nejen ze nedokonci zapocate, ale vyhodi ho nafleku blaznum vstup zakazan. Tyjo tyhle vesmirne predstavy se ti lihnou naturalne?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: reseni je na tobe, nemyslis? Kecy, jak to "nejde" si nech od cesty... a i ta hodina staci na roztahani bordelu vsude oizne. Bordel se ms resit u zdroje.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MAKROUSEK: zrovna treba Ekospol ted stavi v Hostivari ... a v ulici U Tovaren vidis, jak se na to sere... a nez tam projede ten zametak, tak to i (a nejen) autobusy roztahaji do mist, kam uz ty kostata ani nejedou....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam