• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BEHALA_LETEM: Proč tak útočně a pohrdavě? Jak říkám, už jsem tu trasu několikrát jel. Máš s tím problém?
    BEHALA_LETEM
    BEHALA_LETEM --- ---
    ONDRAT: ne Odráte, to nikdo nevrdil. Nevěříme ti, že ujedeš za čvrt hodiny z Budějovický na Pankrác.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BEHALA_LETEM: Tak dobrá, jestli nevěříš, že se dá ujet 5.5km za +-15min na kole, tak mi nezbývá než ti prokázat.
    BEHALA_LETEM
    BEHALA_LETEM --- ---
    ONDRAT: za čtvrt hodiny to dáš autem, ve dvě ráno, když porušíš pár předpisů. Jak říká PEJR, pic or didn't happen.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BEHALA_LETEM: Byla -
    OMNIHASH:

Pokud si připočteš semafory na nájezdu, výjezdu, tak ano, jinak jich je přímo na Magistrále 5.

Tak prosím - nemá smysl se takto přetahovat, já souhlasím s tvým pohledem, i s tím jak to měří Pejr, to nic nemění na tom, že čistý jízdy přímo na Magistrále je to něco přes 5km, jsou tam semafory a dá se to na kole ujet za +-15min.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PEJR: Tak jí nejezdi, tohle není žádný přesvědčování přece, prákrát jsem to jel, protože jsem musel, nestíhal jsem a v tu chvíli to bylo nejrychlejší řešení. Je to jízda na nic, ano je, má tahle trasa potenciál na jízdu na kole - zcela určitě má, byla by to krásná cyklostezka.
    BEHALA_LETEM
    BEHALA_LETEM --- ---
    ONDRAT: nebyla. A i v tom druhým máš semaforů deset...

Mapy.com
    https://mapy.com/s/neteluloha
    PEJR
    PEJR --- ---
    Hlavne, tuhle trasu bych na kole ve spicce proste nikdy nejel.. aut se tolik nebojim, ale funet na max a dejchat ty sracky z nich a klickovat mezi nima.. na denni bazi totalne unreal..
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BEHALA_LETEM: Jasně, řeč byla ale o opačným směru. Pouze Magistrála.
    BEHALA_LETEM
    BEHALA_LETEM --- ---
    ONDRAT: #aletakurčitě... jenom na magistrále jich je devět...

Mapy.com
    https://mapy.com/s/mupehuhofe
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ONDRAT: A ještě Vinohradská, jdu se zahrabat.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PEJR: Máš pravdu, tak 4. Wenzigova, Rumunská, Ječná, Anglická.
    PEJR
    PEJR --- ---
    ONDRAT: 3 semafory jsou jen od muzea k apolonari..
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    OMNIHASH: Jsou to 3 semafory.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    cywe z Budějovický na Florenc budeš tu čvrt hodinu jenom čekat na křižovatkách...
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PEJR: Jasně, dá se to vždycky nějak nastavit, aby to bylo víc/míň, jel jsem to několikrát a +- se to dá. Samozřejmě zůstáváš pouze na Magistrále (jedu od Vltavské někam k Bauhausu Pankrác). 24 km/h na silničce najet lze na těch 5km. Ale tak snad není nutný se tady přetahovat jestli to bude 5 nebo 6min, 15 nebo 20km.
    Možný to je. Jezdí to tak minimum lidí, proč taky žejo.
    PEJR
    PEJR --- ---
    ONDRAT: Asi by to chtelo presnou adresu, me to ukazuje 6,4-7km. Za 15min, to je prumerna rychlost 24+km/h. V provozu, prevyseni 81m, no, zapotil by ses..
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PEJR: Je to 5 kilometrů. Takže když budou semafory milostivé, tak se to ujet dá.
    PEJR
    PEJR --- ---
    ONDRAT: Chtel bych to videt, ale ne jako odhad z navigace ale zaznam ze stravy.. pri respektovani silnicnich pravidel to das za 15 min jedine metrem
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: na Balkan od Hlavaku za 10 minut 😁 A Bulharska taky neni az tak daleko.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam