• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FRK_R23: na dělnej lid je potřeba přísnost! Chápej, Samout musel už před devátou do fachy a frajeři se normálně flákali místo píchání do strusky, na to kurva daně neplatí!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAMOUT: Tyvole a jak dlouho si je tam pozoroval? To sis tam sedl na celej den a dělal si čárky když někdo máchnul lopatou?

Nebo si jel kolem a správně pravicově se nasral, protože v ten jedinej moment nedřeli všichni? To si vole fakt nevidíš do huby?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEMENCE: Zavrit neco umi Praha bleskove, ale s otevrenim je silne na stiru. Vim co jsem videl, realnou praci provadel / predstiral 1 clovek z cca. 10 - 15 pritomnych.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    SAMOUT: na stavbu uzávěry Hlávková mostu měli naši lidi 10hodin včetně instalace svodidel... Přijde mi že volný termín vypadá jinak...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    OMNIHASH: Njn, mame tu pamatkare, nikomu odpovednou, ale do vseho kafrajici, skodnou.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ASHLEY: to se omlouvám, moje chyba, mělo to bejt celý vyasfaltovaný behem poslední rekonstrukce před/za covidu. Nevím proč to nevyšlo. Jinak teda tu zastávku TSK/Praha nepočítá jako most a kostky tam imho maj zůstat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ASHLEY: dvakrat mer, jednou rez 😁
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    ASHLEY: Tak vida, most končí přesně tam, kde dlažba, a dál na jih je to Wilsonova ulice. Takže jsem za kreténa taky, hurá!
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    OMNIHASH: No jako jo, asfalt tam je, ale jen v tý kratší jižní části, která není rozkopaná, takže ten skútr zjevně mluví o tý části nda řekou, s dlažkama. Proč tady všichni diskutujete jako byste byli retardovaní?
    DANYSEK: Jistě, dokážeme, že jsou tam dlažky, a tím vyvrátíme, že je tam asfalt. Obojí tam prostě být nemůže, to je fyzikálně vyloučeno. Proč tady všichni diskutujete jako byste byli retardovaní?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: jasne, a do tech fotek od TSK ty dlazky domalovalo AI, vid? 🤣
    Facebook
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1040373805048559
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SAMOUT: před devátou ranní máš spát, a ne otravovat slušný lidi sbíječkou! Jinak na Hlavkovým a afaik všech ostatních mostech je asfalt tak minimálně deset let.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    OMNIHASH: Mluvime o dobe pred devatou ranni, kdy prave bylo jeste prijemne, takze mohli klidne pracovat. Na skutru jsem vnimal teplotu celkem velmi dobre.

MAKROUSEK: Toho bohda nebude, aby pamatkar kocici hlavy opustil!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    OMNIHASH: Asfalteri? Tam bude zpatky namisto kocicich hlav asfalt? Slibujes?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    No to si dovolili asfaltéři dost, nemakat ve čtyřicetistupňovým vedru, za to sme klíčema necinkali!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jsem ted jel po Hlavkove moste, na oprave pracoval 1, slovy JEDEN clovek. Par jich tam postavalo a klabosilo nebo se slunilo. Fakt neskutecny, stavebni dozor nula, terminy stedry, a kdyz je firma nahodou nedodrzi, tak houby zle, manana, vsak nas lidi i tak zvolej znova...🤦‍♂️
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DANYSEK: Kdyby desitky...
    Praha sedí na penězích. Na účtech má 175 miliard, hromadí hotovost, málo investuje — HlídacíPes.org
    https://hlidacipes.org/praha-sedi-na-penezich-na-uctech-ma-175-miliard-hromadi-hotovost-malo-investuje/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: problem mas spis ty... 😁 Tak nejak vubec ustat kritiku... a nejen vlastni, ale i tech klaunu z verejnych instituci, kterym nutkave buhviproc za kazdou potrebujes asi lezt do zadku 🤣

Jako tobe prijde normalni, ze se na udrzbu do posledni chvile kasle a s ruznymi bizarnimi vymluvickami se odklada? Aneb vime, ze vec je v havarijnim stavu, ale nedelame nic...? Argument "nejsou prachy" neobstoji, ono zrovinka na prazskejch uctech se valej desitky miliard. Tak co za jinej duvod mas, ze "oprava pocka"?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ty seš vážně zakomplexovanej chudák. Běž se kompenzovat na někom jiném, díky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: no nevim, fakt jses tak hloupej? 😂 co na expertizu potrebujes, abys z havarijbiho stavu cekal, az to spadne do petky? 🤣 Kdyz prachy na uctech mas? 😁
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK:
    MAKROUSEK: Díky za vysvětlení páni experti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam