• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Nové kamarádky se shodly, že jsem sexy. Mám nové podprsenky a z nich radost. Poslední dobou jsem nosila šaty výstřihem dozadu, protože jsem se necítila dobře… Ale asi nastal čas přepnout do módu „když to máš, tak to ukaž"
    LILITHIA
    LILITHIA --- ---
    SCHWAB: Podle toho se pozná šlechta.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SALVATOR: znám člověka, co kvuli tomu myslel, ze menstruace je modrá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Viděl sem reklamu na vložky, kde nepoužívají záhadně modrou tekutinu, ale smysluplně červenou! Neke ty vole, že v roce 2025 začneme konečně přijímat fakt, že ženy menstruují, se vším, co k tomu patří.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: ale zase jsem tam nedal carku :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Mě teda potěšilo, že sis opravil tu hrubku v zájmeně. Máš u mě grammarnazi hvězdičku :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: To neni trolleni. Me to fakt potesilo ze je tu hezky a nechcije. Je to prijemna zmena oproti podzimnimu cervenci :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Přestaň trollit ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Odjel jsem na tyden k mori, kde bylo 34 prijemnejch stupnu a bal jsem se, ze kdyz se vratim do Prahy, tak budu muset zas nosit perovku jako v cervenci, ale ne..Je tu prijemny jarni slunicko a fajn teplo. Moc potesilo :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    WAMP_ELF: díky že jsi mi připomněl proč ho mam v ignoru. Je to jedinej člověk tady na nyxu co ho tam mám.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    jsem našel poklad z dětství. v garáži v totálně promocene a plísní prolezle krabici

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    potěšilo a sáhlo na duši, tak to nabídnu třeba i někomu dalšímu
    Laboratorium Pieśni - Sztoj pa moru (Што й па мору)
    https://www.youtube.com/watch?v=04fEWQOwUD4
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vlastně pobavilo, jak ty čůrky jezdily cikcak po podlaze... Jeli jste dnes ráno příměstským autobusem s obzvláště dobře umytou a vydezinfikovanou podlahou? Tak to můžete poděkovat mně. V batohu prdlá celá zavařovačka octové zálivky, a v serpentinách se to krásně rozprostřelo po celé ploše. A ten rajčatový salát jsem v poledne jedla nasucho.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to je slusny, na to ze je teplomer ve stinu :)

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Tak to vypada ze snad jeste letos taky zvladnu jeste dovolenou a more! Sic to nebude letadylkem ale clovek nemuze chtit vsechno zejo :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam