• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ADELHAIDA: Není!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Vsadím se, že to bude kardamom :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: jsi zlá, Mlékařko Danielo! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Impulsivně jsem dala do vánočky něco, co se tam běžně nedává, a ono to funguje a je to boží a odteď, když dám někomu vánočku a on se zeptá, co je ta nečekaná chuť, která je sice překvapivá, ale s tradičními tóny citronové kůry a mandlí se snoubí s rafinovanou elegancí a současně nenucenou grácií, aby dokonalou harmonií chutí člověka uvrhla do vytržení, srazila jej na kolena a vyvolala v něm potřebu zapochybovat o svém dosavadním životě a klanět se nové bohyni, protože přesně takhle lidé mluví, jen se tajemně usměju a řeknu, že to je pečlivě střežený rodinný recept, a ten předám jen svojí dceři, aby před ní svět klesal do prachu a líbal její šlépěje… a taky jsem to teda řekla Axovi, takže jestli s ním někdy půjdete na oběd a nenápadně zavedete řeč na vánočku, asi se to dozvíte.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    18 dni volna :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    myšlenka, že francouzskou výslovnost/spelling vymyslel někdo, kdo měl napsat do souboru 50.000 znaků a neměl o čem psát, tak to musel natáhnout aspoň písmenkama navíc :-)

To nepochopíš: Když se francouzština totálně zblázní - Seznam Médium
    https://medium.seznam.cz/clanek/sandro-riedmann-to-nepochopis-kdyz-se-francouzstina-totalne-zblazni-36154
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HAR4NT: už si kulmuji chlupy na nohou!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MULTICAT: doufam, ze je z pvc a ma limecek z imitace tucnaka:))
    Jinak volany asi projdou, ale pozor na nylonove pradlo, krajecky na ponozkach a oblecky s vestickami...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HEJSEK23: není tady, ale my si svoje pekařské výrobky vyměňujeme :)
    A taky ví, že toho teď mám moc.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MULTICAT: sousedka je taky na Nyxu, nebo odkud ví že sis přála dekustační talířky cukroví? asi si to zasloužíš !
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Je děsně hezký, jak teď doma žijeme Červeným trpaslíkem. Koupila jsem si halenku. S volány (miluju volány). A ukazují se dětem. Oběma se to moc líbí a dcera mi řekla, že vypadám jako Kocour.

:D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Dnes mám bez mála 13 tisíc kroků a zdaleka ještě nekončím.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tři besídky za tři dny, tímto máme předvánoční období oficiálně uzavřeno. Chudák dítě úplně vyžvejkaný z posledních sil paří Creeperovy kostičky.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Sousedka mi přinesla degustační talířek vánočního cukroví!
    JONY
    JONY --- ---
    Potěšila mě Česká Pošta. :-)

Včera jsem sestře posílal dva balíky s dárky a cukrovím a dnes jí to přišlo a cukroví zcela nepoškozené.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jedu předat do centra obří salám, který sem dostala k vánocům od práce (super dárek pro vegetariana). A je tak velkej, že couha z jakýkoli tašky. Takže sem (teda ten salám) středem pozornosti.
    OT_
    OT_ --- ---
    Nainstaloval jsem si po letech Ad blocker a internet je zase krásný!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BARBARELLA: Nestyď se jí to hodit na hlavu, pokud to stojí za h...nic.
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    KOVOVAMINCE: tak já začnu bejt vděčná no :D
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    BARBARELLA: Aspoň vidíš, jak jsem štědrá :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam