• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SHEALA: moudivláček je nejvíc nejkrásnější, taky miluju!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SUBVERSION: Moudivláček.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Tyjo docela bych chtel bejt nakej podivinskej profesurek prirodozpytec a nekdy mezi lety 1880-1910 sjetej opiovou tinkturou pro podporu inspirace vymejslet tyhle nazvy:)) kamos bejvaval zase expert na vymysleni nazvu hospod a baru, kdyz se zcadil, "U Vytržení" apod.:)
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    brousilka [jakakoliv, je to obrovska skupina parasitickych nalevniku, co host to druh], nomen omen co vypada jak brusny kotouc

tu mate brousilku plostenkovou - Urceolaria mitra

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MAR_TINA: švihlík krutiklas <3
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Můj favorit je Neottia nidus-avis, hlístník hnízdák.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: V Libni na Zenklově bývalo květinářství s názvem Svízel přítula - pan majitel a jeho manžel dělali krásné, inteligentní kytice. Snažím se ho dohledat online a zdá se, že už neexistuje, což mě netěší.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    ADELHAIDA: :) tyhle veci miluji.. treba ptaka, kteremu se rika Brkoslav. Myslim si ze by Brkoslav mohlo klidne byt ceske jmeno. Pak me to samozrejme unasi dal k potencialnim jmenum jako Pivoslav atd.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Často mě pobaví název nějaké houby, třeba "Chlupáček stydlivý". Nebo "Hovnatka", který se studenti smáli a tak byla přejmenována na "Hávnatku". Ale momentálně se řežu smíchy nad kytkou "Zblochancem oddáleným".
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: U Agáty ne. U Agáty sedí s obřím kyblíkem popcornu a baví se.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: protože pánubohu je naše malicherné jsoucno někde
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Ale tak jo, priznam se, kdyz jsem delal pred vic jak 15 lety produkcniho na 007 Strahov tak Agata tam chodila na sobotni Hip Hop. Byla proslavena uz tehdy tam, a rikali jsme si, ze ta se neztrati...
    ACKO
    ACKO --- ---
    ATUARFIK: a propos šaty, přemýšlím, jestli je měla už doma nachystané na svatbu se Soukupem a nechtěla, aby tahle investice přišla nazmar
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    OVERWATCH: Mě překvapuje, že se ty bílé svatební šaty na ní za strašlivého burácení shůry nesamovznítí.
    JONY
    JONY --- ---
    Sestra mi k vánočnímu cukroví přibalila vzorník pro příští rok.

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Kolik ze uz ma Agata deti a tatinku?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: oznacis a "vyradit". na desktopu teda.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jak to druhé auditko vymazu z posledních navštívených, at tam clovek neleze uz ani nahodou?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vedle to zas klasicky zmizelo..takze sem..

Timto povazuji letosni rok plnej silenejch bizaru za ukoncenej. Nic divnejsiho uz nas letos neceka..

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Degustační krabička i s donáškou.
    Děkuji! <3

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam