• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TEKKIT: nejsem, levný škrabky jsou mrtki.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MARASAN: ty jseš jako Adam Ondra co vydrží viset na jednom prstu 30 minut nad roklinou!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Ráno u nás byla taková zima, že mi přimrzl klíč od popelnic k zámku na popelnici.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TEKKIT: ja uz rozlamal letos dvě, ani jedna z OBI. Tak sem vytahl jednu extra starou z houzevnatyho plastu a ta zatim drzi.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    pobavili mistři z OBI

Nemohl jsem najít škrabku na okna, tak prolejzám auto a objevil jsem nějakou alternativní (oranžovou OBI). Tak škrábu a u prvního okna se kus odlomí...dobrý...u druhýho okna se rozlomí úplně celá vejpůl?:))

Tak buď jsem korba, co má páru jak když kopne bejk (to nevim teda), anebo co to prodávají za mrdku ukrytou v těle škrabky proboha?:)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    When the producers made MJ keep going with the ad-libs | csapunch
    https://youtube.com/shorts/sOXzVuV_zC0?si=t9OjBSg-G64dr8kQ
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLOWUP: Mě pobavilo jak zpráva, která by nevydala ani na jedňák, chlapíkovi vystačila na osmiminutový video.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Zjistil jsem, že mám v knihovně na Steamu...

A je to furt stejný jako před dvaceti lety! :)

MARASAN
    MARASAN --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MULTICAT: půjčíš? až dočtete 😊
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    CAMKA: nespálí a neznehodnotí. A zvládne to i levný mlýnek. Byl jsem stejně nadšený jako SALVATOR, když jsem před pár lety zjistil, že mlýnek má stejný šestihran jako bity do akušroubováku. Používám to na úplně obyčejný mlýnek s kameny za pár peněz už hodně dlouho a mlýnek slouží, káva hostům chutná. Samozřejmě to po nasazení nerozjedu na plný otáčky, ale pomalu si stiskem prstu reguluju, jak to má jet. A samozřejmě to nenasazuju na vrtačku s příklepem :)

Navíc to je i pro hosty velmi často zdrojem velkého pobavení, kdy po nabídce kávy vytáhnu mlýnek a akušroubovák... Skvělá věc :)
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    SALVATOR: vím, ale asi mi to nedošlo a přehrávaly se mi v hlavě vlastní mladické nerozvážné zkušenosti ;) klasický bias, pardon
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CAMKA: A víš, že akuvrtačky maj různý rychlosti, žejo? Šlo mi o zjednodušení, ne zrychlení.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CAMKA: a pak si koupí ten timemore :)
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    SALVATOR: tím si ale ta kávová zrna spálíš a kávu znehodnotíš. Navíc si myslím, že to ten mlýnek dlouho nedá (vlastní zkušenost;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Čteme s dětmi novou Morganu a Morgavsu...

HNILOB
    HNILOB --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BERRUNA: Krasna komoda :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Berru stavitel ;) hrnečková výzva muže začít <3

JAJITA
    JAJITA --- ---
    SALVATOR: Slzím smíchy!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam