• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SALVATOR: ano, jak píše Hejsek, prsty mám rozpíchané, ale autocorrect na to měl jiný názor :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SALVATOR: jestli mluví o šití, tak ze své zkušenosti bych řekl, že budou rozpíchaný
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRABICZ: Co jsou rozmíchané prsty?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SATOO: nebo nechce, aby jí v tom jezdil přítel ;)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Zajímavý poznatek pro příště, aneb když šijete pravé hedvábí hedvábnou nití v ruce, rozmíchanými prsty, bude se to obojí docela drchat....ale výsledek bude více, než uspokojivý.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NELLAS: jasně, tobě patřila první část příspěvku, druhá už bylo obecně povzdechnutí...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    HAR4NT: a proslule jsou i mistni grilovacky :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MLIKARNA: Já to nekritizuju, mě to pobavilo. Nebyla bych schopná do toho sednout, tolik růžové by mi uvařilo mozek. Ale zaujalo to, ne že ne. Zvlášť když jsem to potkala na malém městě.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NELLAS: přijde mi super, že má někdo ostatní natolik u prdele, že si takhle ozdobi auto a jezdí v něm...

Kéž by byl Nyx místo, kde nejsou všichni odborníci a garanti vkusu a "správnosti" obecně...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Asher Lee mi olajkoval komentář! Ach! Mám pocit, jak kdyby na mě sáhnul Obama.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SAMOUT: Ono to má takovou krásnou jemnou metalízu. A celý vnitřek má třpytivé nebo růžové doplňky, včetně lahvičky na desinfekci. Fascinovaně jsem zírala a trošku se bála, že na mě někdo vyběhne umlátit mě růžovým podpatkem.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NELLAS: To je jeste vetsi bizar nez svitive ruzovej Range Rover (rizenej blond plastikovou barbinou, pochopitelne) kterej jsem kdysi potkal na D10.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    A hele, první zub!

Hustý, jak strašně rychle to letí...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Právě se nám vrátili čápi!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    a teď jahodový red velvet na bílé košili :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    jahodový red velvet aaaaaaaa
    JONY
    JONY --- ---
    Turtle_Master999

12h ago
    Alpha Legion

I heard Eldar Musk plans on buying Aeldari twitter and changing it to Aeldari X. Truly sad times for the vox communications industry on the craftworlds. :'(

TOBB0

3h ago

Expect a massive surge of posts about Slaanesh denialism and blaming the Fall on (((Xenos)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))

FISHIE
    FISHIE --- ---
    Kolega mě poučil o tradičním jídle z mých končin které mu udělala manželka, takže jsem to měla i s ukázkou.
    Pobavilo, paní trefila jedině název a jednu surovinu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    MIKEE: Asi 3k :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam