• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    LUSINDA: pokusim se az dodelam papiry :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SEKELLE: prosím o fotku do slepičího auditka 🙂 máme tam málo fotek a nikdo se moc nechce svejma kráskám pochlubit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Je naprosto super, když řadim faktury a za oknem kvokaj slepice :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BERRUNA: Porid si kocku a hned mas mista dost :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    BERRUNA: zrovna jsem tě chtěl poprosit jestli ukážeš poličku kterou jsem vedle viděl v odrazu gramofonu. 😍 nádherná
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tak já už to zas nemám kam dávat :-D

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Neplánovaná hurá akcia zo základnej školy. Že sa nás pozbiera na stretávku nakoniec 15, som fakt nečakala. A niektorých som fakt od tej základnej nevidela.

(Len škoda, že to odštartovala kamarátkina smrť.)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN: ten orchestr a chorál v chrámu svaté Barbory, to bych tam chtěl slyšet na vlastní uši :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Taky mě pobavilo, že Tom McKay, kterej ztvárnil v KCD mladý ucho, nezkušenýho a nezodpovědnýho Henryho, je ročník 79, letos v prosinci mu bude 45.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kingdom Come: Deliverance II!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Starší děti (syn necelých 13 a holky dvojčata čerstvých 11) se neustále hádaj, říkaj si puberťácký hnusárny a tak vůbec.
    Včera byly holky na přijímačkách na gympl, a dneska jim brácha (kterej se loni dostal na fakt hodně výběrovou školu) povídá "Je jedno, jak to dopadne, důležitý je, že jste se zlepšily v češtině a matice, to se vám bude hodit!"

zůstaly na něj obě koukat s otevřenou pusou, že prej "to je první hezká věc, cos nám řekl!"
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: To já ráda, tak už nevysírej, zrzoune 😘
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Kunstmuseum Zürich hleda pro podzimni vystavu Mariny Abramovic brigadniky pro jeji performance. Za pozovani tri dny v tydnu nahy je vypsanej plat 5600 CHF za mesic.

Hlasit se muzou jenom lidi s mistem pobytu ve Svycarsku.

Jobs – KUNSTHAUS
    https://www.kunsthaus.ch/museum/ueber-uns/jobs/
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Po čtvrtstoletí od školy v mizerném posezu mám rychlost psaní 335 úderů za minutu. S chybovostí je to poněkud horší 1,5%.
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    Koupil jsem si klobouček na netu. První co mi opravdu padne. Na jeho výrobu spotřebovali plast z 1,5 pet lahve. ALE hlavně mi opravdu padne 😂 malé radosti…
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    image
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Vzal jsem jméno Miloše Malanika do úst a kurýr tu už stál na značkách.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    malé radosti - postup Realu Madrid:)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    mě zas potěšila (trošku) Prekotka. dík zrzno 😘
    bylo to teda včera, ale to neva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam