• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: ja sem hroznej Jarmilek! :D
    dneska sem tam sel znova a slecna tam sice nebyla, ale nechal sem ji tam u kolegyne tu jeji desetikorunu a prilozil los, treba bude mit vic stesti ona nez ja :)))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    BOBESH: Asi 250 :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOBESH: byla tusim k tisicileti s orlojem. Zkus a treba budes mit nejakou chybnou ražbu. ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kupuju neco v Liberskejch a mlada pani pokladni po tom, co sem zaplatil, prej estli nemam desetikorunu. tak ja ze jo a ona ze mi ji vymeni a dala mi nejakou z roku 2000 s jinou predni stranou, tak prej at si najdu estli nema vetsi hodnotu :O
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dnes jsem pochopila trn klídek, s jakým jezdí v ranní špičce po hlavním tahu bagry a obří traktory. On je to totiž pocit moci :)

Jo, objednala jsem si na zítra ráno bagr. Kdo chce vyjet ve svátek ráno, ten si to zaslouží :)))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Všechny ty sauny, bazén, vířivka, chození po Jizerských horách z Polské strany. Celý ten víkend, který tak báječně zařídila. Báječně jsem se tam uvolnil.
    Jen jsem se nějak namlsal společného času a teď bych si ji nejradši posadil na klín, místo pracovního notebooku.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pobavilo 😁

"dokáže útočníka usmrtit až na 20 minut. Nezanechává však žádné trvalé následky."
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Chvilku mě zarazilo, jaký objem, jako kolik litrů se do toho vejde?
    Obvod! Obvod to bude...

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SITH: aha, jsem celkem čekala, že tohle už bude lepe pochopitelny, když mrtva není... No, nevadí.
    SITH
    SITH --- ---
    MICHELLEDANIELS: tento vtip mi přijde na stejné úrovni jako tenkrát když si jedno nejmenované id natočilo na mobil svůj výfuk u auta s komentářem "zdravíme Gretu" :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TOMBRIDER: mne to prijde celkove hezka kompozice, včetně tech parádních kol :))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak evidentně ten generátor primárně krmí něco jiného, takže chápu proč toho nevyužit a nepřipojit i auto ;)
    A rozhodně pobavilo že z fotky to vypadá že auto je připojený k zemnícímu kolíku :)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    HEJSEK23: tak já už četla tolik "perliček", že tohle je úsměvný ještě:)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    pobavilo?
    mě to přijde přesně tak ubohý, jako jakýkoliv její projev
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    Říct o někom, kdo ještě neumřel, že se obrací v hrobě, to mě pobavilo :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Greta se obrací v hrobě :D

THEPRESIDENT
    THEPRESIDENT --- ---
    Konecne se muzu smazit na nejlepsi svy koupi tohohle jara. Jako to liny prase, jaky ja jsem! :))

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kdysi dávno jsme dali dohromady - primárně z VHS posílaných po republice, slučování audio a video stop podle toho kde ji která kazeta měla nejméně poškozenou,… - českou verzi Covington Cross.
    Teď jsem po dlouhé době našel anglickou verzi a je to vesměs stejná kvalita zrnitého záznamu VHS - ale hlavně, naše je o trochu lepší! :D
    SITH
    SITH --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Komentar "Proc vam vadi, ze bydli u matky a nevadi vam kdyz bydli u vlastni zeny?" xD
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam