• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    OLIII: Je to tenhle: http://www.pradobroty.cz/2019/05/tvarohovy-nekynuty-kolac-s-drobenkou.html?m=1
    Jako "ovoce" pět řapíků rebarbory a tak dvě hrsti borůvek, a do drobenky přidaná lžička skořice, protože ta si s rebarborou pěkně rozumí. Jen jsem tam mohla dát míň cukru.
    OLIII
    OLIII --- ---
    ADELHAIDA: Tak to je hodně hvězdný kombo! Byl by k tomu recept?
    JONY
    JONY --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mám uprataný veľký kus kuchyne. Všetok riad umytý a stôl, za ktorým som tento rok nemohla ešte ani raz posediť s jedlom, je konečne úplne prázdny. Sedím uňho, popíjam čaj, čo som dostala na Vianoce a dnes ho tam našla a kochám sa. A teším sa večer na toasty.

Včera som zase musela celý deň ležať a bola už dosť nešťastná z toho, ale toto mi to vynahradilo aj s úrokmi.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NOFNAK: Cheche. S borůvkama, rebarborou a skořicovou drobenkou.

SITH
    SITH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyo postolky u nas na dvore, jak to tu sefujou. jedna s mysi nebo cim v zobaku a druha tu rozhani holuby.

btw holoubci na vltavsky! 😱

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: ja sem hroznej Jarmilek! :D
    dneska sem tam sel znova a slecna tam sice nebyla, ale nechal sem ji tam u kolegyne tu jeji desetikorunu a prilozil los, treba bude mit vic stesti ona nez ja :)))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    STRAZCEMAJAKU: Já bych si tak dál borůvkový koláč s drobenkou. Nebo borůvkové knedlíky. Ach..
    L4JKA
    L4JKA --- ---
    Objednal jsem si Steam Deck a těším se, jak po 15 letech budu pařit víkend v kuse.
    SITH
    SITH --- ---
    FINSON: they are taking the hobits to Isengard, to Isengard, to Isengard
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Zevl den v Brně.
    FINSON
    FINSON --- ---
    SITH: Jo jo, SRAM X3 na 28 mm řidítkách držených v představci dvěma šrouby, taková archiválie dnes opravdu pobaví! 👍
    GREW
    GREW --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LORD_DE_SEIS: Variace na letitý mem: "Věci nejsou drahé, to jen vy málo vyděláváte."
    SITH
    SITH --- ---
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Rok nevidim kamosku, nemame nejak cas se sejit a tak vubec... a ted na ni doslova narazim ve vlaku :-D Fakt, sejmula jsem ji batohem (ma 150 cm :-D). Krasny pokec a zase o sobe vime. Den zazraku toto.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Odjakživa jsem chtěla mít bílé vlasy. Tak konečně! Teda skoro. Zbělal mi kousek obočí. 🤦
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LORD_DE_SEIS: už mu dal někdo tečku?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jsem tak nějak několikrát zkusila dovolat se, pak na to zapomněla a ted jsem 30.4. uplatnila 2 vouchery, které byly platné do 30.4. První sezení 10.5., druhé 1.7. s tím, že jsem samo zapomněla při objednávání online uvést čísla.. tak tam píší at mi je uplatní a paní teda s tím, že u nich znamená, že to do 30.4. musíte podstoupit zákrok, ale že mi tedy oba dva vouchery prodlužuje na dobu, kdy jsem objednaná.. Tak jako nemálo potešilo, i když to bylo přes slevomat, tak furt by to znamenalo, že jsem přišla o 8 táců.. což když si vezmu, že nebýt to přeš slevomat, tak jsem tam za víc jak třicet...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam