• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: taky vzpominas na ID MUI a jeji tragicky pribeh? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Ještě že nemáte i králíčky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Tak tohle bylo velmi tesne - kdyz jsem sla vypustit roboticky vysavac, zjistila jsem, ze kocka se chvilku predtim vysrala vedle zachudku. Jit dneska spat o hodinu driv, jak jsem mela puvodne v planu... tak by to ranni vstavani opravdu stalo za to!
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Ty vole to byl nervak, ale je to tam!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    pobavil Robert Záruba

záběr na brankaře jak si stříká do pusy pití a Záruba "brankář si ještě musí loknout osvěžujícího nektaru"

ten člověk je básník
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyz mate bezdratove pecky pripojene k notebooku, na jednom monitoru rozkoukane hrisne lidi mesta prazskeho k praci na pozadi, pres obed si v prime pustite na zkousku z primu rings of power, nasledne odbehnete, vratite se, klepnete do sluchatka na odpauzovani...
    ... a rada vacatko zacne mluvit hlasem galadrier.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera kolegové hojně diskutovali, že se dnes hraje hokej.
    Zvědavě jsem se zeptala, s kým se hraje.
    Kolega: "My s Amíkama a vy s Kanadou."
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KURE: Mam na to i zupanek, co som si v zime doniesla z Turecka :)
    KURE
    KURE --- ---
    MART1NKA: úplně to vidím, hned po sprše v tý parádní koupelně se vyvalit na kanape na balkón :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pár dní dozadu, som si robila srandu, že mám ešte Vianoce, lebo mi stále stojí doma ozdobený stromček. Hneď sa toho jedna dáma chytila a zapriala mi k "včerajším" narodkám. :) Na dotaz, či mi zajtra zapraje znova, som dostala odpoveď, že áno. Samozrejme sa k tomu pridali aj ďalší, takže mi teraz každý deň niekto praje všetko najlepšie. Bavím sa a som fakt zvedavá, ako dlho im to vydrží. :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Potkal jsem vekslaka! Akorat nemenil bony, ale bitcoiny.. Masakr
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: Kdyby to fungovalo na lidi, tak si to vyzdobím v práci:

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Balkon loading :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: potřebuju veletucet sazenic
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Rostlina Plectranthus caninus, která svou vůní odpuzuje značkující psy a kočky, je v angličtině známá pod jménem "piss off plant".

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Objednávka z e-shopu, zaplacená hned, zabalená za dvacet minut a o hodinu později už má zásilku zásilkovna. Neskutečný.
    SITH
    SITH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam