• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MLIKARNA: ? :D

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Nebavilo mě platit raketu za skákací hrady, tak sem si koupil jeden z druhý ruky. Aby mi jen tak neležel v dřevníku, tak sem ho nabídnul k pronájmu u nás na vsi...a ono to frčí :D takže si v neděli jedu pro druhej a ve volných chvílích se dávám na dráhu kolotocare :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    STENNY: Tuplovaný dráposume!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Baví mě experti z nyxu od historického šermu, co pět minut po každém útoku šílence a policejní akci přijdou s tím, jak se tam každý měl zachovat úplně jinak a lépe a jak oni by tam všechno naprosto profi zvládli.
    STENNY
    STENNY --- ---
    PISKVOR: Drápo sum.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    STENNY: Drápo, ergo sum.
    STENNY
    STENNY --- ---
    PISKVOR: A až budeš psát ten dopis s pokyny, piš čitelně. Není potřeba tak drápat.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jistěže, Maxmiliáne. A z tý spálený známky si taky nic nedělej...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Ehm. Jsem silná a statečná, že jo.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TRISSIE: neni to ta vec na roztahovani vagíny, na kterou se me ptala kolegyne, jestli jsem pouzivala a ja jen vydesene vytrestila oči s otázkou, kdo by to dobrovolně dělal? :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    prosluly vertikalni veprovy gulas

NELLAS
    NELLAS --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NELLAS: lol, vzpomněl jsem si na Tomcu Levise: https://www.facebook.com/reel/934723641075671
    FINSON
    FINSON --- ---
    Pobavil mě Octopuss se svojí hláškou v ISM a punkový hudební nářez, který se na to následně nabalil. Pouštím si to v kanclu do uší a blbě se u toho při práci culím. Páteček, jak má bejt.
    Děkuji Koudymu za text a Frkovi_R23 za muziku, jeho verze mě kopou nejvíc!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dceřino EEG bez epileptických změn. Yipeee!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam