• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PREKOTKA: lepší vypadat těhotná než stará
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HAR4NT: Pravda, týpek nejspíš soudil, že jsem těhotná, takže bříško :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREKOTKA: bříško!
    Zena bez briska je jako hrnek bez ouska!
    (Bavorske rceni:))
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Právě mě pustil sednout v metru chlap +/- starej, jako jsem já. Jsem sedět chtěla a nikde nebylo místo. Občas se to břicho hodí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Tvé příběhy a trampoty mají vyšší smysl. Pomáhají potřebným.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    JONY:
    Jsem ráda, že tam netrpím nadarmo! :)
    JONY
    JONY --- ---
    S mámou jsem dnes byl dnes u specialisty, kde se probíral další postup její léčby. Máma předtím nebyla moc v pohodě a já taky ne, snažil jsem se trochu uvolnit napětí a nakonec zabraly hrůzné příběhy Deliria z Podolí. Zjevně tahla sada hororových příběhů mámu pobavila a pomohla se jí vyrovnat s nelehkou situací.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Synova ZUŠ dala na svoje facebookové stránky video ze zájezdu orchestru. Takže dneska jsem se v práci pokaždé, když Velký Kokot vymyslel zase nějakou kokotinu, podívala, jak prckové šmrdlají na terase pro nějaký místní domov důchodců, za nima azurové nebe, palmy a na horizontu moře, a hned jsem se cítila potěšeně.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    zahranicni kolegove zacali v teamsech zkracovat spojeni My Remote Desktop jen a ty pocatecni pismena.
    mrd is not working, please help. to jim musel poradit nejaky cesky kolega, to nemuzou mit ze svoji hlavy :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Moje matka byla před cca 40 lety s Barandovem v Gruzii natáčet film, skamarádila se tam s jednou Gruzinkou která jim dělala překladatelku. Tenhle rok se tam vrací a rozhodla se že tu kamarádku najde, nemá adresu, telefon, nic... pouze křestní jméno, její naivita nás všechny rozesmála - je to roztomilé. :)


    A ted poslala fotku, vona jí tam fakt našla, mi poser záda :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kromě poukázání na absurditu násilí a důležitost respektu, co dalšího může kočka člověka naučit?
    Kočky jsou velké učitelky trpělivosti. Popravdě si myslím, že nám do života přichází, aby nás naučily to, co právě potřebujeme. Já jsem byla vždy velmi netrpělivý člověk a kočky mě naučily zpomalit a dát věcem čas.

    Můžete dát konkrétní příklad?
    Například když vám kočka ve tři hodiny ráno mňouká u hlavy, že chce najíst a vy ji nezabijete. Kočky nás totiž umí dostat na největší okraj, který jsme schopni zvládnout.


    Myslím, že v trpělivosti mám zlatý diplom.
    "Kočky vycítí naši slabost," říká kočičí psycholožka. "Znám páry, které rozvedly a bylo to dobře" - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/kocky-vyciti-nasi-slabost-rika-kocici-psycholozka-znam-pary/r~7ae67ed21f4c11efa26cac1f6b220ee8/
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BLOWUP: mozna ze by se dalo vyuzit starych kol a nastrazit par baitu? :)
    Bait Bike Prank
    https://www.youtube.com/watch?v=D-gV8ICIcao
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    oficialne timto chvalim a dekuji obsluze restaurace Lokal Hamburk.
    o co jde: sem doma na remotu a uz asi hodinu a pul se snazim pres wolt objednat jidlo. spousta restauraci je pauznutych, offline, nebo neco, i jsem se preventivne koukl na ruzny zpravodajsky weby jestli centrum nesmetla tsunami nebo nalet sarancat. tri dostupne restaurace bez udani duvodu zrusily moji objednavku. zoufastvi, hlad, halucinace, litva, politbyro.
    az v Lokale Hamburg nekdo zvedl telefon, zavolal mi ze woltu dnes seriozne jeblo a nabizi jidla ktera ty restaurace proste dneska nevari. navrhnul mi jine jidlo ve stejne cene, ja odkejval a za dvacet minut konecne utichne to hlasite kruceni.
    dekuji, mohl jsi to bez zajmu stornovat ale ty jsi rekl 'ne'. takto vypada prozakaznicky pristup.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Člověk by měl chut mu dát i peněženku a přepsat na nej barák❤️... kdyby nějaký měl. Je to láska.

    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Jak píšu, je to vtip. V tom vtipu se po téhle hlášce kolem volající paní najednou bleskově seběhnou dvě jednotky policistů a chtějí vidět tu zbraň. Paní řekne, že žádnou nemá. "Mysleli jsme, že jste ozbrojená?" říká překvapeně policejní velitel. "Myslela jsem, že mi nemáte koho poslat?", odpoví ta paní.
    Fakt mi jenom při čtení tvého příspěvku naběhl tenhle vtípek, nic víc jsem tím nemyslel :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Anyway.
    Minulý týden mi cinkla notifikace z Bakalářů (appka, přes kterou si rodiče píšou se školou svého dítěte, vystavují mu v ní omluvenky a učitelé tam zapisují známky), že synek dostal v angličtině "X" z body parts. "X" znamená něco jako "nechci ve druhé třídě ZŠ dávat pětku, tohle je varování" a následně dorazila zpráva od angličtinářky, že ví, že synek byl nemocný a chyběl, ale že si tu látku měl doplnit a doučit se to. Odpověděl jsem učitelce, že děkuji za info a že zjednáme nápravu. Doma proběhla nejdřív domluva, že synek má chápat, že když dva týdny není ve škole, že to znamená, že to učivo dožene a ne že se na to vysere. Pak jsme si spolu "prosfištěli slofíčka" a mladý pán mě překvapil, že si písničku "Head, shoulders, knees and toes" zpíval i sám na záchodě, jindy takhle nadšený do učení nebývá.
    A teď mi v Bakalářích cinkly notifikace hned dvě:

    Anglický jazyk: Body parts - 1*
    Anglický jazyk: Aktivita při hodině - 1*

    Tzn. mladej si to nejen správně zapamatoval, ale sám se i přihlásil a předvedl to.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: Tak noviny dost casto o podobnejch pripadech pisou - ne teda s tim postrilenim, ale ta situace ze policie "nema cas" a nejakej obcan to "vezme do svejch rukou" uz parkrat nastala. Je vzdycky zabavny potom cist, jak se policejni mluvci potom kroutej. Situace treba kdyz spolecne s policii stojej pred barakem ve kterym to kolo s tim tagem je signalizovany, ale policie nema pravo tam jit to kolo hledat a tak podobne.

    Problem je, ze vetsinou jde o bandy mladejch severnich africanu kterejm je vicemene vsechno jedno, takze pokud fakt tu krochnu zrovna u sebe nemas - coz u nas je temer vylouceny - tak se doporucuje nic nepodnikat, ono nakonec bys sel do lochu ty.
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: A tos přítelkyni nenaučil ten hack z toho starého vtipu, že když policejní operátor na telefonu tvrdí, že jí nemá koho poslat na pomoc, má říct: "OK, tak já si pomůžu sama a postřílím je!"?
    OT_
    OT_ --- ---
    Instagram mi dnes otagoval fotku naskenovanou ze středoformátového rolleiflexu jako "Made with AI" :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BLOWUP: slušný příběh... Celkem inspirativní. V naší pražské čtvrti se kradou kola furt... Tak exovi ukradli kolo, že ho měl zvenku v přízemí opřený o barák a koukal na něj z obýváku a za bílého dne vidí, jak chlap přijde, sedne na kolo a bylo pryč. Airtag to nemělo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam