• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PISKVOR:
    SITH: Mate recht, dneska uz ten samej komentator prechyluje vsechno. At jdou do prdele, fakt ze jo, to je tak stupidni zlozvyk...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SITH: Fuck, ja koukal na vcerejsi plavani, tam to nebylo 🤦‍♂️.
    SITH
    SITH --- ---
    SAMOUT: jak jaky sport. Kajak teď jede Foxová a Woodsová :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že se nám vylíhla 3 kuřátka :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Komentatori CT prestali u komentovani OH prechylovat jmena zahranicnich sportovkyn. KONECNE!!!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    potěšil náhodný výběr na YT Open Sesame od Leila K. - to pořád šlape jak blázen i přes ten oldschool zvuk

už je to 32 let omg:/

Leila K - Open Sesame (Official)
    https://www.youtube.com/watch?v=2GV_5dRrWH4
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Mezitím v Praze: "ne, to nelze! Buď to bude i s hyperloopem, děvkama a blackjackem, nebo ať to není vůbec!!!!"

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Vcerejsek byl naprosto super, prijeli jsme s kamaradem do kempu a nasli jsme uzasny mista na stany vedle moc milejch lidi. Když jsme se sli koupat, tak jsme ihned nasli malou plazicku jen pro nas a skvele jsme se vykoupali. Ceny u stanku byly vic nez lidovy a vsichni lidi v poho, vcetne hostesek co nas tam sprejovaly repelentem. No a pak uzasnej koncert Ohm Square, pekne open air. No a pak jsme jen sedli v noci na plaz a pozorovali na obzoru bourku a hned co jsme zalezli do stanu, tak zacalo prset, takze cerstvej vzdousek a uspavaci bubnovani kapek na stan. Bylo to kazdym coulem skvely.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    OCTOPUSS: kdybys mi byl alespoň maličko sympatický, asi by mi tě bylo i trošku líto.
    -ne, tvá ubohost mě netrápí ani trošku
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    OCTOPUSS: evidentně se ti přehrál čip vtipnosti 🤷
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Digitální mýto Flex v Rakousku. Po jednoduché registraci automaticky odečítá mýto za průjezd tunely. Našinec se nemusí o nic starat, stačí přijet k závoře, počkat, až se otevře a jet dál.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Prší!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PREKOTKA: to nevím jestli je co... Ta chata byla jedna z příčin rozchodu po skoro deseti létech....
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Captain Future na triku, živě z vesmíru, fascinující

Good evening, Kraftwerk / Guten Abend Kraftwerk, guten Abend Stuttgart!
    https://youtube.com/watch?v=rCQEzgtWv-E&pp=ygUNaXNzIGtyYWZ0d2Vyaw==
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Potěšila dnešní služba. Zkoukla jsem ze záznamu zahájení OH, teď dáme oběd, pak kafe a ve 2 jdu domů.
    Akorát se to nesmí říkat nahlas :-D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GIOMIKY: mersi, motšakeram, chejlí mamnún, mersi mamnún...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GIOMIKY: netrefa :D... To je arabsky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Včerejší prezentace v perštině jednoho americkehostudenta na téma americko-iranske vztahy, celý to měl boží XD, tak aspoň pár screenů

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOPRETKA: Tu chatu ti závidím s každým příspěvkem víc a víc ❤️
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tenhle opuštěný rybník pár metrů od chaty, na kterém trávím každý večer, když jsem tu.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT: Četla jsem do nádrže a dávalo to smysl.

A potěšilo mě, že jsem konečně mohla použít tuhle formulaci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam