• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SADY
    SADY --- ---
    PIKKMA: ohhhhh, famozni
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Tyyyyjoooo já znám osobně člověka co je přesvědčený že je země placatá! A přitom je jinak celkem normální. Až ho zas uvidím mám tolik otázek :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Proste Brno.
    Žena v Brně vystoupila z nastartovaného auta, protože musela na záchod. Vůz pak na místě zapomněla
    https://brnenska.drbna.cz/krimi/30944-zena-v-brne-vystoupila-z-nastartovaneho-auta-protoze-musela-na-zachod-vuz-pak-na-miste-zapomnela.html
    GREGI
    GREGI --- ---
    Wheels on the Bus (Drum and Bass)
    https://www.youtube.com/watch?v=z9-p06yiJ6Q
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Ano! V říjnu tu zase bude Pharmakon.
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    Dnes jsem v autě čekala na semaforech v menším jihočeském městě. Když padla zelená a auto přede mnou se rozjelo, zastavil v pruhu vedle mě týpek v obouchané Fabce a pravil ke mně do okýnka: "Pani, vy už do toho radši nesedejte." Následně na něj začal nasraně gestikulovat řidič v protisměru, který čekal, až Fabka projede. Nevědoma si žádné chyby z mé strany jsem se během těch několika vteřin snažila zahoukat Proč? ke konečně odjíždějící Fabii, která následně zablokovala celou křižovatku. Odpovědi už jsem se nedočkala :D
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    elven shortsword, grants barkskin, depleted
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "hell yeah!" :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Pobavil úplně promočenej týpek v košili, se vzhledem staromodního sňatkovýho podvodníka, kterej si očividně užíval slejvák.
    A hodně potěšil třetí slejvák v řadě. Miluju!
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TRISSIE: beru to zodpovědně, byla jsem kvůli tomu na koupališti po více než roce. Ale žádná bába nechtěla mazat záda, tak nevim, jestli to dělám správně a vykrejvám poptávku dostatečně, možná to na vás furt může spadnout.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hasiči v Oklahomě varují před nebezpečím lithium-iontových akumulátorů. Zveřejnili video z bezpečnostních kamer, kdy v jednom z domů vypukl požár poté, co pes rozkousal powerbanku. Oheň způsobil značné škody na budově - dva psi a kočka, kteří se nacházeli v domě během incidentu utekli skrz psí dvířka a vyvázli bez zranění.

Pobavilo i potěšilo. Ale kdyby to byl můj barák, tak bych byl asi nasranej. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEADSLUT: tak to je hezké, že je tato služba zajištěna 24/7/365! :-)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    TRISSIE: nn. to bude Delirium v Podolí;-)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TRISSIE: Delirium asi koncertuje po regionálních vlastech českých, obětovala jsem se pro tým, někdo tu štafetu převzít musel.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEADSLUT: to jsi ty, komu se vždycky u bazénu dějou divný věci? :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ONLINE: Rusku se nedaří vytlačit Ukrajinu ze svého území, vyhlásilo stav ohrožení v Kurské oblasti

Ale ale... surprise, mtfks!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FONTAN: to je nasranej ďabelskej medvídek Pu, totiž ... mozna trochu s nosem Pepa pig
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    Dnešní mrak pán (ano zmokli jsme z něj)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam