• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SPIKE411: ja vim, to rikal i tady, nicmene porad si myslim, ze prepisovat chatovaci system z minulyho stoleti, kdyz mas hromadu jinych alternativ, je proste silenstvi... ja vlastne ocenuju hlavne jednu vec a to moznost platby premiovky bitcoinem, takze se nekde v nejaky excelovy tabulce neobjevi moje udaje.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Napsal jsem omylem kamosce: Dame peting? (myslel jsem petang)
    Ona odepsala: Kdy a kde?

Poznamka autora: To vypada nadejne ;o)
    KURE
    KURE --- ---
    SPIKE411: četl jsem v "rusku" a docela mě to vyděsilo :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VYHULENY_UFO: Však psal, že si chtěl zaprogramovat v Rustu. :)

Marek Janda (Nyx): Web, který vypadá jako z roku 2005, je super, uživatelé by na změnu designu nadávali - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/clanky/marek-janda-nyx-web-ktery-vypada-jako-z-roku-2005-je-super-uzivatele-by-na-zmenu-designu-nadavali/
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    pěknej rozhovor

Herec Martin Hofmann z filmu V–Spotlight – Apple Podcasts
    https://podcasts.apple.com/cz/podcast/spotlight/id1669880717?i=1000665558916
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUSINDA: tak to plati, kdyz vlezes do kazdy hospody a je jedno, jestli ma na vyvesnim stitu napsano nyx,fakebook ci X.

ale ano, jestli chces naznacit, ze tady na nyxech je vic curaku (cti stamgastu), kteri ti dokazou vpalit do klavesnice svoje nizky registracni cislo, tak s tim bych asi souhlasil. jinak obsahove se nyx nijak nelisi od jinych socialnich siti, teda jen s tim rozdilem, ze veskery novinky jsou zde jako posledni, nez je mistni uzivatele prekopiruji ze svych uctu na globalnich sitich.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VYHULENY_UFO: smysl to má....je to obdoba takové "hospody se štamgasty" kteří se na nově příchozí koukají nedůvěřivě......na FB se opravdu takhle pokecet na x témat nedá (špatné řazení příspěvků) špatná skladba osazenstva atd.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUSINDA: ja si spis dokazu predstavit, proc vypnout a prestat udrzovat system skoro 20 let starej. za me bylo docela prekvapeni, ze se pan nyx rozhodl a venoval hromadu casu prepsani celyho nyxu. vzdyt to uplne nedava smysl udrzovat v behu lokalni stredoevropskej kecalek, kdyz muzu pouzit hromady jinejch socialnich sluzeb na globalni urovni. nyx je dnes uz takovej server pro skutecny duchodce, kteri s nim zestarli...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    LUSINDA: I to je mozny.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OVERWATCH: nemohl mu třeba někdo nabídnout víc, když to běžet nenechá? Nějaký zhýralý zapskly geek milionář?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NAVARA: Kdyz koncilo puvodni mageo.cz (v roce 2017), tak Votavovi (majitel serveru) nabidli 300.000,- kdyz to necha bezet a prepise na nekoho jinyho. Odmitl to. ;o)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GIOMIKY: doména giomiky.cz je stále volná
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY: Proč by ti je měl dávat?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    na odkladani souboru pouzivam jiny sluzby... tyvle:D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY: Založ si vlastní diskuzák? Co cyberspace, hofyland,...?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kdy se zvedla cena premia? Natož o 7000%?

Ne že by to ty limity per soubor a celkem zvednout nechtělo...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GIOMIKY: ještě můžeš zkusit cyberspace.....při počtu uživatelů asi 4 denně......ale vlastně si nepamatuju jestli tam jdou vkládat obrázky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    GIOMIKY: NYX je primarne diskusni server a ne uloziste souboru. Nepremyslel jsi o tom?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    když mi hned první otázka kolegy po ránu zkazí celý proběhlý víkend
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam