• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JONY
    JONY --- ---
    Potěšilo, že tady v té rudohnědé díře, která volí Babiše a Pitomia, někdo 21.8. vyvěsil vlajku s nápisem "nikdy víc 1968".

_
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Strašně krásná tomboy servírka mi pochválila prstýnky a černý nehty a bylo to strašně milé a zamilování hodné xD potěšilo mě to <3 :)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    KOPRETKA: Ooo :-) to vedle západajícího slunce je sv. Hostýn?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    just those little things....jako tohle dlouhý, intenzívní léto. Vychlazenej hráškovej krém s mátou. Meloun s proseccem.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pokazdy me potesi ta nase realita. Kupoval jsem ted prives za auto - moje novy auto ma mensi kufr nez stary V70 a krome toho mi u nej je nejak lito pouzivat ho jako nakladak na stavebni material, jako to bylo s tim starym. Nasel jsem si na inzerat jeden asi 15km ode mne, prodaval ho nejakej madar kterej ho koupil omylem prilis uzkej na to aby se mu tam vesel kocar pro jeho ctyrsprezi. Cestou domu jsem se u nej zastavil se na to podivat, domluvili jsme se, ze mi ho priveze pred barak a hodi mi technicak do schranky, a ja mu pote co mi posle fotku ze je pred barakem poslu twintem tech sedm stovek. Dnes jsem na kamere - o ktery jsem mu nic nerikal, byl jsem zvedavej, jak se bude chovat - videl jak prijel, prives mi vzorne pristavil presne tam, kam jsem chtel, odmontoval znacky a hodil mi technicak do schranky. Vzapeti mi na telefonu pristala fotka privesu s moji kockou a o pet minut pozdeji mel na konte moje penize.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    že jsem se mohla vrátit po roce zase na toto místo... sice jsem neušla těch 50 km jako loni a batoh s věcmi mi byl nesen, ale za ten západ slunce a ranní pohodu v duši to stálo! A to jsem se bála, že když je pátek o prázdninách, že tam budou i jiný lidi.. a jako nebýt to až u Zlína, tak jsem tam častěji..

HNILOB
    HNILOB --- ---
    SHEALA: Jsme stary, bolí nás koule no. :D
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Stránka Windows96.net takovej závan nostalgie :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Plány na Camino de Santiago pekne pokračujú. Včera som dokonca úplnou náhodou už kúpila aj letenku do Porta. Mama sa mi síce snažila "pokaziť radosť", ale toto si vziať fakt nedám. Skôr naopak, o to viac sa z toho teším. 🙂
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Pry obecne crash vecer - Binovi tesne pred zvukovkou nabourali auto, pak mu pri koncerte praskla struna, pak blackout, pak dalsi struna. Ocekavam, ze do nas v zapeti naboura vyhlidkova lod.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    -123 minut prave vyhodili pojistky v Jazzdocku 🤷‍♂️😀.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Výlet do Litoměřic a dvě skvělý výstavy. Hlavně ta v kostele.

NEI
    NEI --- ---
    wtf. taky jsem abstinující alkoholička. tudíž myšleno upřímně
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    HEJSEK23: je mi to úplně jedno :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SEKELLE: imho. "gratulki" je výraz pro ironickou gratulaci, tak nevím jestli je na místě ji děkovat.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    NEI: Děkuju :) budu to držet co to jen půjde. Minimálně ještě aspoň jeden rok :D
    NEI
    NEI --- ---
    SEKELLE: Gratulki, si dobrej
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo mě, že jsem dal rok bez toho abych se opil :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Opravdu stara paní klidně by mohla mit cca 90 let s trickem "90' girl" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam