• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nove podrazky a celkova renovace mych twisted X bot. Takova malickost a jakou udela radost.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    [zajíkavým tónem tonoucích v slzách]: "BRM BRM TŮ TŮ "

Dva malí chlapečci na dožínkách v Doudlebech poškrábali ostrým předmětem třináct aut - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-dva-mali-chlapecci-na-dozinkach-v-doudlebech-poskrabali-ostrym-predmetem-trinact-aut-40487558
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOUPLE: nojo, chudák Elon už se viděl v čele deregulační komise, co vyškrtá všechny zákony a normy, co mu bráněj v rozletu, a najednou to tak jistě nevypadá...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Parodie sebe sama

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SALVATOR: Já znám jenom paždík.
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: pyzdik je dobrej, ale
    krixomatózní ulhorf - teoreticky existující nekonečně vysoký komín s vrcholem umístěným v nekonečnu.
    Je lepší :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DA_NIELA: Mě se zaručeně nejvíc líbí slovo pyždík.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Lystecitni trepariozom, globonicky ulhorf, ubozak, trisingulace a dalsi fantaskni pojmy z kominove morfologie
    !!!

KODA - SČK - Slovníček pojmů
    http://koda.kominari.cz/63~Slovnicek-pojmu
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Potěšilo mě a šokovalo zároveň, že nás v obchodech v Itálii pouštěli lidí ve frontě v obchodech......a to i starý babičky (až mi to bylo hloupý) prostě bambino má přednost. 😂
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dnes mi není moc dobře. Přišla dcerka a dala mi toto.
    Je mi lépe. ♡

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: A taky mě teda potěšilo, že teď vím spoustu věcí o rajčatech. Například, Heinz prý používá jako výstupní kontrolu kvality kečupu rychlost vytékání kečupu z lahve. Jak je to víc než 0,045 km/h, je to moc řídký a nesmí to opustit výrobnu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Na poslední chvíli mi připadl úkol zabavit skupinu puberťáků. Vyrobila jsem jim "Riskuj", přičemž u páté kategorie mi došla inspirace, takže byla kategorie "Rajčata", včetně otázky Rajčata za 300 byla, co je to la tomatina. A na konci nám zbylo deset minut času, tak jsme společně hráli Time Guesser, kde poslední z pětice byla fotka s lidmi u baráku jak po hromadné vraždě - a ukázalo se, že je to záběr z la tomatiny.
    Taková blbost, a zlepšilo mi to celý dnešní shitty crappy potentočkovanej den.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MULTICAT: A přitom tam jen chybí interpunkční znaménka, správně je to Welcome, you are...?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když se rozejdeš s přítelem

OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    odposlechnuto v albertu od plničů regálu:
    ten východního původu s nepříliš dobrou češtinou v kleče trhá krabici a vypráví: "ja mu pučil, penize, a on, wo - nic nechtěl vratit."
    a jeho českej kolega, takovej vyžilej pětatřicet ani nevzhlídl od plnění a jen utrousí: čurák, no

takový maličkosti v hovorech mě těšej
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Rohožka mojí psychiatričky.
    :)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Když Čech pořád mluví anglicky a zapomíná vlastní jazyk, přišlo emailem: "Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je k tomuto certifikátu potřeba nějaká preparace."

A já teď nevím, jestli chce pisatel doporučit taxidermistu, nebo přípravný kurz.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Ten vietnamec se s tou češtinou a tím prohazováním r a l vůbec nestal.
    Jeho "prsím" jsem ještě rozdejchal ale při rozloučení slovy "nasralanou" jsem mu popraskal pokladnu
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Bývalý polský europoslanec z národně-katolické strany Právo a spravedlnost Ryszard Czarnecki spáchal podle úřadů 243 trestných činů, při kterých připravil Evropský parlament o miliony korun. Nejčastěji vykazoval falešné služební cesty absolvované falešnými vozidly včetně mopedu, motocyklu a návěsu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Vcera sem jel na kolobezce do dilny v triku a sortkach a dneska uz zimni bunda a kalhoty.... Dneska to beru mnohem vic. Hrozna uleva:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam