• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    že jsem ten home office dostala :-)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšil mě objev tohoto YT kanálu :) https://www.youtube.com/@CuriousArchive
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ukrainians decided to name their drone "debris" after Russians constantly state that drone debris ignited warehouses and oil depots
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ...a pak si ji přidám na fesbůku!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Uz asi rok jsem se chtel seznamit s jednou skvelou slecnou a nebyla prilezitost, no vcera mne pise kamos, ze hraje bowling kousek ode me, at se za nim stavim na pivko. Tak jsem tam teda sel, a on hral bowling s ni ;o) Takze me seznamil a jeste jsem zjistil, ze ona bydli ve stejny ulici co ja, jen o dva vchody vedle ;o) Tak uz jsme FB pratele.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Potěšilo me jak dobře jsme včera zvládli oslavu narozenin s tuctem dětí.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Baví mě shrnutí schůzek z ChatGPT:

"Rozhovor se uzavírá přátelskou výměnou, kde jeden účastník vyzývá druhého k častějšímu kontaktu. Plánují si další telefonát a setkání v blízké době, aby pokračovali v rozpracovávání společného plánu. Diskuse končí přáním pěkného dne a rozloučením."
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Nepotěšilo, jen tak rezignovaně pobavilo vedlejší Kotlíkovo auditko a jeho žárlivé promazávání příspěvků.
    Ten zapšklý "alfasamec" se nikdy nezmění.
    Aspoň že si dal do úvodu diskuze své právo veta.

Už chápu existenci tohohle (tím pádem nikoliv duplicitního) auditka, jsem zaň vděčen, tamto jsem unbooknul a ať zmizí v propadlišti historie.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: DP mám dál, ale než udělaly prodejnu na Rüben, nebyla jiná možnost.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: ja tedy jezdim přímo do areálu DP, ale závislost tam už jistá je :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: V pátek jsem tam dal bramborák a dnes jsem se musel hodně držet abych si jeden nevzal do práce. Možná na mě i mrknul.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    že mám uklizeno a novou postel pro dcerku
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    HAR4NT: varuju tě! Mají tam nehorázné dobroty :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: diky za tip, mel bych to par zastavek od kanclu, ale zatim nepotrebuju 2x strasny svaly!:))
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    HAR4NT: Pochoutkáč je něco jako špenát, narostou ti strašný svaly a zvládneš úplně všechno.
    Placená spolupráce Lahůdky Palma - Prodejna Řepy.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: a kterymze koncem to auto myjes?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Díky síle pochoutkového salátu jsem umyl auto a umyji ještě jedno.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    v sobotu jsem jela kamarádce na svatbu. a když jsem dojížděla k místu obřadu, v rádiu začali hrát "It's the final countdown".
    Miluju synchronicity :-)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že to vindaloo pálilo víc včera při konzumaci, než dnes ráno. :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že z tohodle mám regulérní schadenfreude.

https://www.washingtonpost.com/world/2024/09/22/afghanistan-taliban-restrictions-men-beards/

"Amir, a resident who lives in eastern Afghanistan, said he supported the Taliban up until the latest restrictions. But he now feels bullied into submission by their morality police."

'I never thought leopards would eat MY face,' sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party.

Tady je to bez paywallu:
    As Taliban starts restricting Afghan men, some regret staying silent - The Washington Post
    https://archive.ph/uCIXJ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam