• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Erotická komedie noci svatojánské
    "Sex napětí utlumuje, láska vyvolává."
    W.Allen

Už jsem to viděl asi čtyřikrát, ale vždycky tam najdu nějaké nové perly.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Potěšilo:
    takový to když píšeš zprávu pro ombudsmana a cituješ svoji bc diplomku 🙂
    Pobavilo:
    a nepamatuješ si přesnej název takže používáš google scholar
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Můj oblíbený řidič dnes byl velmi žoviální a některé cestující oslovoval jménem a s každým prohodil pár slov. Poznamenala jsem, že má zjevně velmi dobrou náladu, a on pravil: „Jo, mě dneska nic nerozhází. Leda by mi doma došlo pivo – a to já si ohlídám. Hlavně končím, pátek! Budu dělat srnčí guláš, ještě dneska. Já to hodím do pomaláče, nechám to tam přes noc a ráno? Mmmm…“
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Občas, zejména když píšu delší texty, ke kterým se později nechci vracet, si věci v angličtině hodím do překladače (obvykle do DeepL) abych se podíval, jak vypadá zpětný překlad do češtiny a případně upravil idiomy stylistiku. NJesvěřil bych tomu nic na čem opravdu záleží, ale pro tenhle účel to je ideální i v případě, že jen potřebuji najít jinou formulaci, která bude významově trochu posunutá...

Takže mě docela pobavilo, že když jsem do překladače hodil sepsanou recenzi na knihu, DeepL mi v textu přisoudil ženský rod. A vlastně mi to i trochu zalichotilo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: Jen jestli se Slovensko nebude připojovat k Maďarské oblasti v rámci Ruska.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jen uvaha:
    jak se vlastne tvari ficovsko-nacionalisticke slovensko na ten napad navratu do jedne spolecne vlasti na zaklade zruseni existence ceskeho statu soudnim rozhodnutim? nemohl by se jich nejaky novinar optat? pripadne rovnou s jmenym seznamem tech nasich 'cechoslovaku'? :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Pobavil nápis, co tam někdo připsal fixou.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Vyrocni kino s mamkou :) Kazdy rok jdeme do Taborskeho kina na nejaky art film nebo dokument, ktery tam ma jen jedno promitani a letos to vyslo na "27 Storeys - Alterlaa Forever".
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Mě zase v Polsku pobavila tuta cedule:

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    myčka funguje!
    auto pod střechou!!
    zatím jsem splnila všechny cíle, co jsem si na každý den udělala!!!
    Jsem nejlepší!!!!!!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    K narozeninám jsem si přál vzrostlý strom a dnes jsme ho jeli vybrat...no, už ho mám na zahradě a v sobotu ho slavnostně zasadime. Chtěl jsem pěkný listnáč s košatou korunou, co by nám v lete poskytl stín. Ale zase ne moc velký, ježto nemáme moc velkou zahradu. A pak jsem ho uviděl a věděl sem, že je jedno jak moc vyroste ❤️
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nahodou, hezky zvyraznil přirozenou barvu očí :D

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Na slovinské dálnici forma přebila obsah: nevím, k čemu přesně mne cedule vybízela, protože jsem ulpěla na slově UPOŠTĚVAJTE.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MULTICAT: Ach, já chci taky ;-)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    VIDA: já nevím. Já to dostala :)

Ještě mám tuhle.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Našla jsem to na alíkovi :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    MULTICAT: Odkud to je? Chci nosit na hrudníku svoji noční můru kočičku.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KOVOVAMINCE+ERRTU: Já taky nejdřív četl Morgoth, a bylo to lepší :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Dostal jsem osobní poděkování od zástupce významného zákazníka. Je rád, že jsem mu velmi pomohl, neseděl na informacích jako žába na prameni a věnoval mu chvilku času.
    Jo taky oběd jsem dostal.

Na mé pozici se mi toto nestává moc často. Je to fajn, na to bych si zvyknul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam