• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    postávám před krámem, k parkovišti jde paní se závěsným kotlíkem.

netváří se nijak, neexistuju, ale jak projde kolem říkám : "bude guláš?"

úplně roztála a že je to fakt na guláš pro potápěče, prej nějakej sraz, lom, nebo Pavlovice

a neni teda ten kotlík malej? a
    tak, prijemnej small talk

a mám chuť na guláš; )
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Vybalila jsem si pohorky a krásně zavoněly smilem, který všude mezi skalami rostl. :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    já se dnes najedla.. dvakrát!
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Pobavilo, že se viditelně našemu dítěti v hlavě u ovládacího pultu nově objevila Nechuť. Zkusila kapustičku, vyplivla ji a oznámila mi "ble".

To máme Radost, Hněv, Smutek, nově teď Nechuť. Tak ještě Strach a základní parta bude komplet.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Pobavila me ted cerna skoda octavia, ktera mela vzadu audi znak, ale misto kolecek to byly srdicka xD
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Pro mne neobvykle stojím v trafice a paní kupuje 2 kartony cigaret (+zdarma Tuzemák) pak několikrát sportku a 2 losy...
    Hlas má jak Pepa Laufer. Tomu říkám víkendový nákup.
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    MULTICAT: Jako haluz… pár dní potom jsem našel v lese hlavu roháče, ale to muselo bejt neskutečný monstrum… hlava + cvakadla cca 5,5 cm, najdu foto
    KURE
    KURE --- ---
    MULTICAT: put your hands in the air, hyper hyper.
    Scooter - Hyper Hyper (Official Video HQ)
    https://youtu.be/7Twnmhe948A?si=jz6vAg72KxzO_4lZ
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Pobavilo, že Wim Hofovi natrhnul prdel vodotrysk, když si tim chtěl udělat klystýr :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    JANEQ: tahle není z ČR, ale u nás jsou a posledních pár let se čím dál častěji objevují na místech, kde dříve nebývaly.
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    MULTICAT: Upřímně přiznávám, netušil jsem, že to u nás žije 😶‍🌫️ do minulého víkendu, kdy jsme našli mrtvou v lese na cestě…
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    mě nějaký jů-es-býčko nerozhodí,

no už vím, jak vypadá zevnitř. zlomit si konektor v mobilu dokáže jen velmi nadaný trotl.

a trčí z toho jen pár drátků, nechápu tu vědu kolem ; P
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Postavila som sa za seba, proti nepodlozenym dohadom, ktore boli uplne mimo realitu. Hned, jak mi boli predlozene. Ten pocit je fakt skvely.

Posledne som este nevedala jak na to a este furt vo mne lezi to vedomie nespravodlivosti, aj po niekolkych mesiacoch.

Ale teraz viem, ze uz to nikdy znovu nedovolim. Kludne, nech si myslia druhy, co chcu. Ale nenecham ich predo mnou predkladat uplne mimo domienky ako fakt a este podavane ako dobru radu do zivota. Mam sa rada, viem, co som dokazala a budem sa branit, ked to bude nutne.
    NEI
    NEI --- ---
    Píšu dopisy a pohledy a naplňuje mě to příjemným uspokojením. :)

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Prodali jsme Fabii. Už je vše vyřešeno. Nový majitel ji rovnou vezl do servisu, takže dostane péči a ještě něco pojezdí. Třeba ji někdy ještě potkáme na silnici. Bylo to moje druhé auto a fakt jsem ji měla ráda. Ale od jara už jsme pro ni neměli využití.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Koupil jsem si tablety Isostar na trenink a hned první den je zapomněl ve fitku...

Šel jsem druhý den a celá tuba tam byla!!!

Tak jsem je tam "pro jistotu" zapomněl znova...omfg

Dneska jsem byl po 4 dnech a ta tuba TAM PORAD BYLA!!!

HELLO LUCKY BOY!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chodim na obed do hospody, kde dela servirka, kterou sem lajkoval na badoo

pokazdy stejny!

ona: bude to vsecko?

ja:
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Včera nám soused přenechal pár krásných hříbků a se synkem jsme si udělali znamenitou smaženici.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Noha je lepší, kéž by se to do čtvrtka spravilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam