• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SUBVERSION: Pro jak staré děti to (zhruba) je?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SUBVERSION: chystám se s dcerou!
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    ...nejlepší animak ever! 🥹
    Rozzum v divočině (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1474749-rozzum-v-divocine/prehled/
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mám radost, že se mi povedlo zachránit oranžovou echinaceu. Byla tak nádherná a na jaře ji sežrali plzáci.
    Na jaře ji přesadím a snad bude zase krásná, jako předtím.

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jo a potěšilo mě, že si díky sledování MacGyvera v dětství vždy dovedu poradit. Včera v noci jsem zjistil, že se strhnul závit od dvířek na výhoz mláta na scezovačce. Po chvíli plné nejhrubších vulgarit a zoufalého brainstormingu jsem si vzpomněl, že mám v šatně zbytek paracordu, který používám jako tkaničky do pracovních bot. A pak že mládí u televize dětem škodí! Várka zachráněna a vy budete mít co chlastat.

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Slovo e-šmejdi.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Znovu objevení aplikace Waze. Dneska mi ušetřila půl hodiny popojíždění
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DOUPLE: protože dost česneku není ani v česneku
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak jsme s dcerkou jely stejným autobusem a nevěděly o sobě a to jsme si ještě volaly😂 Nastupujeme na stejné zastávce😂 Ale připravila jsem jí věci, ale frajerka legíny, povytažené, že jí koukala holý nohy, rozepnutá flíska, tričko, tak dostala rovnou pojeb. To si asi příště dá pozor, aby se mnou nejela😂
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    za měsíc k nám na maloměsto zavítá Luboš Pospíšil. Právě jsem se na to začla na youtube ladit a způsobila si nečekaně silné nostalgické okénko. ...a nestřílejte na milence - a já jsem celá ňáká naměkko a je to krásný. Tenhle vítr jsem měla ráda, fakt že jo. (A ať se neopovážej v tom kulturáku do sálu narvat židle, páč to bych taky mohla vylízt na pódium).
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ufff ta smekta je doslova zazrak. tuhle euforii muze zazit fakt jen nekdo kdo dva dny trpel jako zvire a konecne se mu zacina delat lip.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Moc mne otěšilo, že když už mne musela chytnout záda, bylo to o víkendu, kdy u mne byla drahá, která mi nosila nahřívací polštářek, prášky, mazala záda, do toho vařila, uklízela, prala, ryla zahradu a to vše s úsměvem od ucha k uchu, jak to ona umí.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Všechno nejlepší!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dostala jsem k dnešním narozeninám svůj nejoblíbenější dort - hromadu suši.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Syn včera s naprosto překvapeným výrazem (jsem šla na houby a tak jsem se vyfikla), tyjo mami hustý, ti to sluší..., vypadáš jako holčička!!!!
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Zvládla jsem to a vypadá to dobře. Takže si dám týden na psychickou přípravu a pak už bude svět zalitý jen sluncem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam