• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: hned si jdu koupit guillotinu na vejce
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCHANSKA_CH: zena mi tvrdi, ze v tom jde udelat i cibule, nicmene ja ji furt krajim nozem. rad placu nad svetem.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Že nápad použít na krájení žampionů tu strunovou blbost na vejce se ukázal být geniální.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dcera dnes! Tohle tu nebylo... A je to boží!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    1MALALISTICKA: Já taky (a nejen kvůli téhle větě) :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Dnes bezesporu nejvíc pobavila věta: Slovesa jsou krásná věc, na žebříčku potěšení remizují s čokoládou a sexem.
    Chtěla bych poznat autorku;)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    že mi nabídli tu práci. jen tak mezi řečí. pracovat vedle takových kapacit a skvělých lidí je totální sen.
    SITH
    SITH --- ---
    Mám novou oblíbenou youtuberku :)))

https://youtube.com/@_the_lady_j?si=hpu1IkeOsFiJt4u-
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    všera jsem šel ve strašnicích kolem takovýho malýho kluziště pro nadějný hokejisty a jak jsem ten objekt míjel, telefonující otec přede mě zkušeným pohybem plivnul. chvíli mi teda trvalo pochopit, že to měl být asi pozdrav na přivítanou, kterým se místní rozpoznávaj, ale já na kluziště nešel :) tak snad budu příště ve střehu, hokejisti naši! :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAEQ: moc malo :)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    SHARKIE: Od doby, co jsem do Chrome objevil rozšíření OneTab, se mi množství otevřených tabů najednou snížilo asi jen na 40 :-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ranní sms z Indie.. povzbuzení po ránu je super věc a on fakt umí!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že na mě v autobuse vyšlo single sedadlo.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NE7RA: doufam,ze ma gumovy podkovicky, aby mu to neklouzalo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Pobavilo. Balila jsem se vcelku ve spěchu do práce. Vytahuji mobil z nabíječky, vypínám online sledování filmů a mobil i s nabíječkou házím do batohu, ještě do něj házím pití a namačkávám tam i krabičku s večeří. Z batohu se ozývají fakt divné zvuky, tak zkouším uzávěr bublinkaté vody, ale je uzavřen dobře, vyndám mobil a znovu zkouším, jestli nehraje on. No, mobil vypínám a přestalo to. Ve vlaku rovnám nedbale naházený obsah batohu a vše je mokré a voňavé. Vystříkal se mi tam celý obsah nového deospreje, ze kterého spadlo víčko. Voním na metry daleko a mandarinka je vyvoněná i pod slupkou, ale nezanechal bílé skvrny!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ATUARFIK: já si původně toho článku fakt nevšiml.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HEJSEK23: Víš co, přečti si ten článek a přestaň trollit.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ATUARFIK: 🤔 to je sekuriťák?? Proč tam ten kůň je?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HEJSEK23: Ten nápad přišel po loňské střelbě, to fakt není nic, co by bývalo fakultě scházelo.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HEJSEK23: ta nová móda s umělým koněm mezi nohama
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ATUARFIK: a co to bylo?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: (Ovšem uznávám, že vzhledem k tomu, co zavdalo příčinu k nasazení poníka, je moje závist velmi nepatřičná.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam