• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A to chce nějakou pěknou písničku!

Eva a Vašek - Bílá Orchidej
    https://youtu.be/IcClXkuM-Bs?si=0FN9b6cRc5FLk4Z5
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Potěšilo mne zjištění, že v botanické zahradě Na Slupi je do 3.11.vystava orchidejí, to by se ještě dalo stihnout!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TAMARIX: To mne skutečně pobavilo. Hoši od bobří řeky.... :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vcera nam ukradli pujceny kolo a dneska kupuju jiny od někoho mistniho za 100. Aspon neco..
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LODBROG: mám přesně to samé, v rodině žádný příklad, který bych chtěla opakovat, strukturu sama nemám a potřebuji ji stejně jako děti. Videa nemám a stejně to bude individuální ke mně, ty třeba můžeš dělat jiný chyby.
    LIMETA: člověk by neřekl, že je na tom tak závislý, co?:-)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Že Nyx už funguje. To by nebyla ta pravá noční šichta
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    z Tab groups ikonky nema muj starecky zrak uplne radost, asi nyx presunu

LODBROG
    LODBROG --- ---
    MARKYSHA: Škoda že z toho nemáš videa.
    Taková poučení bych taky potřeboval, všeobecně. Za nás se to na základce neučilo; jak vychovávat dítě, když v rodině tohle knowhow není,
    a taky jak si vůbec vytvořit strukturu ve vlastním životě (ať má dítě vůbec co odkoukávat a neutopí se v chaosu jako rodiče)..
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Drama dnešního dne: já dřív z práce domů, děti, rozlučte se, osmnáct je krásný věk, jak začne být apatická a přestane jíst a pít, je čas, jedeme na veterinu.
    O pět tisíc káčé později: ony mají fakt devět životů. Tak na dalších osmnáct!
    :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že má syn skvělého psychologa, který je ochotný se mnou mít ob týden videohovory, abychom probrali, co se děje, jak na něj reagovat, můj hlavní problém struktura ve výchově. Strašně mi to pomůže, protože v tom plavu, leckdy se i topím a syn potřebuje a i dcerka hranice a pevné body.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Matka je nekde na nejaky wellness rekreaci a posílá fotku s nejakym mladym typkem a popiskem “Bojovník MMS David Kozma”.

A já si řikám, proč jeste nekdo bojuje v dnesni dobe s mmskama…
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Kluk se z toho vyspal a na trénink jel:-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zrovna koukám do knihovny a vidím set Mycelia a dva díly Cesta Krve, tak dik tamarix :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Potěšilo mě, a to moc, že mi dnes dcerka řekla, že musím být opravdu dobrý a hodný člověk, když dělám práci, kterou dělám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: zrovna objednávám čaj Sir Adalbert :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAMARIX: nemam te rada! Sla jsem si nalit vino a mam otevreny "modry portugal"! 😀
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Peříčko Finista, jasného Sokola
    A nebudu, nebudu, nebudu přemýšlet nad Pratchettem.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TAMARIX: Fakt díky. :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam