• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MART1NKA: Asi pět vteřin jsem si říkala, týjo, už jsem slyšela o knedlíkárně, palačinkárně, ale kaviárna... dyť to musí být hrozně drahý a zase tak moc různých věcí z těch černých nebo oranžových prťavých kuliček neuvaříš... A to jsem prosím generace česko-slovenského vysílání v televizi!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LUSINDA: Dostala som nedavno v kaviarni nesladene kysele jemne vyslahane kakaove latte a bolo to strasne dobre.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Lol pobavilo

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MULTICAT: máš nádhernou sbírku! :-)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Mám teď těžší období a tak mne nesmírně těšili chlapci, kteří byli hodní na sebe i na mne a drahá, která pro ně uvařila tříchodový oběd, nakoupila, uklidila s mladším jeho pokoj.
    V sobotu pak místo výletu všichni pracovali na zahradě a je to hned hezčí místo k životu.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    A ještě mě potěšil syn. Ptal se, od kdy může mít brigádu (chodí do čtvrtý), tak jsem zjišťovala proč. Prej, aby mi mohl koupit kytkový lego. <3
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MEMNON666: jojo, to je strašná noční můra :D

R_U_SIRIOUS: děkuji :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MULTICAT: To je krásná sbírka.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    MULTICAT: pokazde pripomenes :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Po letech se mi.podarilo sehnat tenhle hrnek. Mám radost!
    Teď ještě v modré :)

FINSON
    FINSON --- ---
    KURE: Á, tady se někdo ponořil do studia! :-)
    KURE
    KURE --- ---
    výraz štěrkolet
    ve smyslu gravel bike :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Lístky na celovečerní dokument Architektura ČSSR 58–89 Jana Zajíčka a Vladimira 518.
    Těším se moc a děkuji :)

DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GEE
    GEE --- ---
    Tenhle progress bar ve Spotify

GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Že velký pekáč, toho času plný šunkofleků, mi přesně pasuje do volných drážek v lednici, tudíž mi to v ní nezabírá poličku. (Pobavilo, potěšilo.)
    No a samotný pekáč šunkofleků, pochopitelně. (Potěšil.)
    FINSON
    FINSON --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Mám jednu dost prdlou známou z dob, kdy ještě frčelo lide.cz. Udržujeme kontakt téměř 20 let a ještě jsme se neviděly. Tak mne potěšilo zjištění, že se nově přestěhovala do města, vedle kterého bydlím a že už mám konečně v okolí nějakou tu parťačku na drink, nebo procházku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    THAIGRR: 8 kafí je pro závisláka tak nějak norma (vůbec nekoukám na Finsona) :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam