• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    KULA: Omg kde? Potrebuju na bloodborne, az te omrzi, pujcil bych si ji na 2 mesice :)
    KULA
    KULA --- ---
    Vyhazuju starou postel na smetišti a leží tam PS4, říkám si, nebudu ji brát, nejsem kentus....

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Moji sousedi - respektive prostredni generace tech trech zen ktery v domecku vedle me bydlej - si poridila novou postel. Asi tak rok se tam vyskytuje i jeden sympatickej mladej muz a nejspis usoudili ze vztah je potreba umistit na novy zaklad, whatever. Ten jejich domecek je hodne skromnej, maly mistnustky, uzky chodby a schodiste, takze si zorganizovali sousedskou pomoc s vysokozdviznym traktorem a mejma rukama. Byla to legrace, ticho nastalo az v momente kdyz jsem se zeptal proc tu postel proste nevybalili a nenanosili ji tam po castech :)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Chlapík byl chudák tak uchvácený výhledem, že si nahoře zapomněl odkliknout Horobraní a šel tam znovu. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dlho som neúspešne hľadala materiál na rozšírenie starého, nie úplne ideálneho odkladacieho priestoru na záchode. Až ma vo štvrtok náhle osvietilo a spravila som večer hurá akciu, ktorá na dosť šialený priebeh dopadla nečakane výborne. Včera sme to s pomocou dotiahli a mne tam už visí nová skrinka a polička. Mnohonásobne lepšie, použiteľnejšie a krajšie, ako som pôvodne plánovala. Už dlho mi nič nespravilo takú radosť.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Je skvělej!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NELLAS: už od nich beru nějaký materiál a domluva s nima je fakt za trest. Pošleš jasné foto, rozměry, odstíny, tloušťku a oni ti to pošlou o půl cm širší s tím, že to je dobrý, že jsem to takhle chtěl. Takže teďka je bombarduju o fotky z výroby, ať jim koukám pod ruce a ideálně tu ruku abych jim vedl a už jsem to měl mít měsíc v ČR, stále to není. Jenže Pákistán je šestá nejlidnatější země na světě a tenhle obor tam zvládají i děti za hrst rýže na den, takže to zkouší kde se dá a někdo jiný než můj subdodavatel to zkrátka zkusil nyní na mne. To je problém dnešního světa, zkopírují tvůj produkt (minimálně jeho fotku z tvé stránky), vydávají jej za svý s podtrženou cenou, přetáhnou tím zákazníky a pak ti ještě drze nabídnou že si to můžeš objednat u nich. Popravdě, nejsou kopyta, částo umí velmi pěkně, ale ta časová úspora, nervy a další náklady jsou nesrovnatelné. Kolega mne tlačil do obchodního záměru, ať to beru od nich a tady to předělávám na správné a odpovídající, ale v tom nevidím smysl, navíc předělávat po někom je velmi nevděčné, když to můžu dělat od základu správně...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DRABICZ: Mohl bys u nich nakoupit levněji a pak prodávat dráž. Byl by to takový hezký koloběh :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Asi jo (tedy před přepáleným poštovným + následným clo a DPH), ale proč bych to kupoval od nich, když mi lidi platí za to, že to chtějí ode mne? To je jako přijít do VW s tím, že si ode mne můžou koupit kopii z kopie Golfa :D :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DRABICZ: A nabízí ti to aspoň levněji? :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Víkend s V. Probudily jsme se spolu a u Grinche posnídaly jablečný koláč a černý čaj s mlékem. Teď trochu uklidíme, dáme ovečkám vodu a sůl a pak si uděláme piknik na kopci!
    TILIO
    TILIO --- ---
    NAVARA: Jjj, ale jenom tadyvtom pricesti nebojakseto. Sloveso samo o sobe by bylo jenom 'to twat'.

A kdyz uz jsme u gramatiky a Fucking... znate, ze kdyz to konci na -ing, tak je to bud anglicky sloveso v prubehovym case, nebo predmesti Mnichova... Az na mozna Reading ("predmesti" Lonndyna) to sedi uplne presne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TILIO: Jako sloveso tam ty dvě můžeš dát - v angličtině je "I twatted the twat in the twat" gramaticky správně :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Že mi Pákistánci nabízí, ať si svůj produkt, koupím u nich. Jako drzost jim rozhodně není cizí, to se musí nechat. Od časů, kdy kradli fotky a vydávali to za své produkty (a přišlo něco v ukrutně horší kvalitě ale spoléhali na to, že by nikdo nereklamoval cokoli od Bratislavy na východ), je tohle zcela nový level! Vlastně by mne to mělo urazit ale zatím se tím docela bavím :D
    TILIO
    TILIO --- ---
    SALVATOR: Na Orkney je vesnice jmenem Twatt. Tam Britove kradou cedule taky, a to je tam t navic, ani to je nezachranuje, tak jestli to pomohlo Fugging / Fucking? 🤔

Twat je velmi britska sprostarna a znamena pica (prenesene i picus).
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    nevím, čeho se od sebe ještě dočkám: po dnešním koncertu jsem Luboše Pospíšila musela jít obejmout. Jo, až tak. A bylo to skvělý objetí. Má úžasný mladý oči, smekám před jeho 74 roky. Které některým písním vlastně prospěly, páč je znát, že on už ví, o čem zpívá...
    Luboš Pospíšil - Tak vznikla zem.wmv
    https://www.youtube.com/watch?v=7f_iw5YOcCQ
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ve vesnici Fugging (dříve Fucking, ke změně názvu došlo proto, že jim Briti furt kradli cedule) se vaří světlý ležák (hell) s prostým názvem Fuckingské světlé - Fucking hell.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: tento obraz (tedy kopie, aby bylo jasno) mě dprovázel většinu dětství, měli jsme ho v jídelně. Měla jsem ho ráda.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jeden z mých nejoblíbenějších malířů hraje na jeden z mých nejoblíbenějších hudebních nástrojů. (Aneb očividně i s nožičkama jako hůlčičky můžete mít úspěch u tahitských krásek.)

JONY
    JONY --- ---
    Matčina sestřenice mi darovaal velkou sklenici naprosto luxusního vlastního medu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam