• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: *lahve
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dojela jsem si na pumpu pro dvě plynové bomby, natankovala jsem, koupila jsem směs do ostřikovačů, rozmrazovací sprej a pořídila jsem si svoje vlastní škrábátko na led! Chtěla jsem modré, ale ta paní říkala, že se jí zlomilo, a doporučila mi to, které má teď. Je žluté. Nějak se přes to přenesu. A naučila jsem se dělat si kafe v tom automatu! A zítra pojedu 19 km až do Roudnice pro lizy. To zvládnu.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Když jsem dneska dal přednost dámě v obchoďáku u jezdících schodů, tak se na mě podívala a usmála se.
    Drobné radosti.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Mám tolik otevřených oken v prohlížeči, že se mi i google směje :)

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Můj otec, kníže
    VANEK
    VANEK --- ---
    DRABICZ: Zajímavé, máš mobil, ale nedá se otočit?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    A že jsem se na Nyxu právě dozvěděl,
    že orální bazárek je obchod s použitými rovnátky
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Pobavilo mě, že se sloni bojí včel
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Spadl mu mobil do košíku a nemohl ho dostat ven. Tak se rozhodl, že si v boku košíku propálí díru. A zbytek už je historie.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    JON: jj, ty baterky v mobilech mimo nejvyssi tridu stojej za prd, display, data, muzika, nejlepe jeste gps a mejdan do rana na parkovisti za penny to neutahne ani nahodou. Ale ja si teda vetsinou taham powerbanku.
    JON
    JON --- ---
    HAR4NT: ona je to vubec historka k neuvereni, ale stat by se to teda mohlo kazdymu, imho.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ENDER: no ale on si tam (nejspis vyjetej..) prej chtel z naky zasuvky vyvedeny do toho pristresku na kosiky nabit telefon..jakym zpusobem mu ujela ruka, ze to dopadlo takhle, bohuzel netusim, ale kazdopadne vandalismus imho nemuze bejt nedbalostni tč
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mam takovej pocit, ze se ty pojistky obecne nevztahuji na vandalismus (paralela s autem)..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BEEBLEBROX: asi máš pravdu a je.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    MAR_TINA: A my víme, že to není přihlášená pohledávka pojišťovny, jako vedlejšího účastníka?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: jo, to budeš mít asi, doufám, pravdu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: možná, že vyplatí pojistku, ale pojišťovna vymáhá po viníkovi.
    Není možný, aby ti shořel pojištěný dům a nic si nedostal. Snad
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: oni vyplatí pojistku i když je znám pachatel a jde o žhářství? To sem měl za to, že se pojišťovna výmluví na výluku s tím, ať si to vyřídí poškozený s ním. Dobrý vědět.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Podpálený Penny Market... zrovna jsem v knize Born a Crime na místě, kde malý Trevor Noah podpaluje, co mu na realitním trhu přijde pod ruku. A vůbec, ta kniha je skvělá. Doporučuju. Potěší a pobaví i vás.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BOBESH: z celého popisu činu křičí, že pán byl intelektuálně nesmělý.
    Ale kurva, to není Penny pojištěný?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam