• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PREKOTKA: Poté, co jsi půlhodinu cestovala na poštu, další zpátky a ještě jednu jsi strávila ve frontě :o
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Tak jsem ani nemusela dělat rámus, stačilo vlídné slovo a dopis mi byl vydán. Juchů! Konečně se to všechno může pohnout.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Mezinarodni trestni soud vydal zatykač na Benjamina Netanjahu, bývalýho ministra obrany Jo’ava Gallanta a představitele Hamásu Mohammeda Deifa.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Nadrženec zní jako další znamení v horoskopu
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    LODBROG: no to si pletes, to je proste tim jak uz jsme stary, tak si vsimame i tech veci kolem.
    VIDA
    VIDA --- ---
    LODBROG: No takhle - když sem tu kdysi dávno poprvé nahlédla do BDSM klubiku, tak to vypadalo jako v chatu domácích elektrokutilů :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    DROOPI+KURE: Jo, obvyklý a oblíbený úhybný manévr. Aby nevypadali jak nadrženci, co řešej kozy a zadek, začnou chválit nějakou nepodstatnost v popředí nebo pozadí fotky, protože něco okomentovat musej, že.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KURE: taky me napadlo, ze misto toho aby se "resila" dotycna, tak se resi jak je uklizeno a ze je tam pekna podlaha 😄
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Harantova definice rok starého smradlavého sejra jako nehmotný majetek. :-)

Jako najde se taky dost lidí, kteří jsou hodně nehmotně bohatí.
    KURE
    KURE --- ---
    klub o svlečených.
    diskuse pod fotkou o tom jak je pěkná podlaha :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    Batminton.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dárky. miluju dárky : )

IMG20241119203038
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Uznalý zákazník, který mi poslal za výrobek výrazně více, než jsem mu fakturoval s tím, že pokud to bude sedět, mám počítat s další provizí :)
    Víc takovýchto lidí!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Pokud se ještě dva tři lidi (a jedna kočka) přesunou na bluesky, nebude mi Xko chybět.
    OLIII
    OLIII --- ---
    Rekonstruuju kuchyni a zpoza skříněk vypadlo zažloutlý cédéčko. Doufám, že tam je vzkaz budoucím generacím!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    moc mne potěšilo zjištění, že ve čtvrtek prostě budu na koncertě, to jinak nejde! (Praha, SaSaZu)
    DakhaBrakha official site - ДахаБраха офіційний сайт - DakhaBrakha
    https://www.dakhabrakha.com.ua/
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Děti jsou u táty. Teď mi volaj oba dva, šeptaj do telefonu a žalují na sebe, kdo kouká na YouTube pod peřinou, já se z nich poseru😂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam