• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DIGITALIS: To vypadá, jak když se tam každou chvíli má zjevit Bruce Willis v nátělníku. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIGITALIS: jsi to beztak vysypala mimo záběr, protože nevěřím, že je možné tohohle stavu dosáhnout přirozenými prostředky! :-)
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Existuje! :-D

AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Neskutečně mě potěšil včerejší koncert Bert & friends. Bylo to skvělý a supr a úžasný…!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Nejen kočky nechávaj stopy v betonu.

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a videl sem supr obrovsky afro! na dalku sem nepoznal estli ho mel chlapec, ci divka, kazdopadne palec hore!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pobavil pan vietnamec pri koupi vune do aroma lampy. prihazoval mi tam jeste jednu s nazvem Kamasutra se slovy "vikend doma" :)))
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Ve zprávě od Nyxe je správné neboli moje :-) číslo ID! A i v QR kódu! Dokonalé :-)
    Snad to zůstane a příště nedostane někdo dárek :-)
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Sega Bodega v Arše. <3
    Díky za lístek, kámo!

A navíc jsem potkala moje nejmilejší kolegy z minulý práce.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nasel jsem eshop kde meli tierra verde praci gel za 135 a jeste jsem nasel nejakej slevovej kupon na 10%, pracich gelu jsem koupil 10 (vsechny na sklade), ale nakonec byla utrata za 3k. Tak ted nevim, jestli ti bylo tak vyhodny...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dceřin první letošní sněhulák :D

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LUSINDA: Takeshi Ishi je strašlivej frajer!

Takeo Ischi - New Bibi Hendl (Chicken Yodeling) 2011
    https://youtu.be/yO7MWuJ7zLA?si=1yerXU3tNkWSz899
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tohle sladké rozmazlování ;)

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ta nasa stvrt je dost cute

KURE
    KURE --- ---
    HRAFNAIN: Sorry ale v predvanocnim chaosu do Plazy nejdu. Jsou tam lidi ☠️
    VIDA
    VIDA --- ---
    KURE: To znám. Kdysi sem úplně rozhozená šla odpoledne po městě a viděla sem otevřenej bar. Asi sem viděla moc filmů, kde hrdina/ka vejdou do baru a rozčilení řeší tak, že do sebe koupnou panáka, takže sem tam bez velkýho přemejšlení vlezla taky. Akorát až tam mi došlo, že bary nejsou moje scéna ani večer. Stála sem v prázdným baru jak vyvoraná myš. Ale musim říct, že trapnost objednávání si nějaký alkoholu (taky moc nepiju) zcela zahladila předchozí rozčilení a uvrhla mě do hřejivé náruče dobře známé social awkwardness. Takže vlastně win.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a na flašku ti séru

život je občas zvláštní
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    KURE: hele vole jsem v Plaze
    KURE
    KURE --- ---
    Mam rozectenou knihu, kde hlavni hrdina jakysi dobrodruh drsne skoly, neustále pochlastava.
    Tak jsem si koupil flašku koralky, a ted nevím co s ní budu dělat, protože v podstatě nepiju.
    :D wtf.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jo a ztratit v kině mobil
    není tak hrozný
    je prostě v hromadě popcornu

veverka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam