• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jedu takhle bratislavou tramvaji a najednou zastavka "Ceska" tak si rikam, ze je to od nich hezky, ale dalsi zastavka se jmenovala "Nova doba" tak me to spojeni celkem pobavilo :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    zastavka, tramvaj zazvoni ze uz by jela, zavrou se dvere, tu nahle zpoza rohu vysprintuje chlapik, bunda za nim vlaje, fakt to rve ze by na stad v pohode zapadl. bezi ze predu, tramvajak ho vidi, zastavuje, otevira ty predni dvere, pohoda, mir a soulad s vesmirem...
    ...a capek bez navazani ocniho kontaktu se sverepym vyrazem zaostrenym nekam 10km daleko prosvisti kolem tramvaje a prcha vehementne dal. vyraz tramvajaka prikladam :D

KURE
    KURE --- ---
    87HIGHFLYER: ha! To by mohlo bejt ono. brána do internetu asi zase změnila polohu.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KURE: mne to dela casto kdyz jsem v zahranici. Dokonce i casto preferuje slovensky vysledky v google. Netusim proc
    KURE
    KURE --- ---
    od jistý doby mě chrome začal nabízet že mi přeloží nyx ze slovenštiny :)
    jako proč? dyk tu tolik slovenštiny neni
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Plzeň vzhůru nohama

IMG20241125083523-2
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    NASA namodelovala jak budou vypadat všechny měsíční fáze v roce 2025 (včetně nákolnu osy Měsíce)
    NASA SVS | Moon Phase and Libration, 2025
    https://svs.gsfc.nasa.gov/5415

Moon phases 2025 fancy 1080p30
    https://youtu.be/-43_nzGBm7Y
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Nikos | vyzyvame @erikcaisrally na zavod #rally | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DCj3oqlNP_e/?igsh=aHp5YWgzMHk5bXNs
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LIMETA: Ono to ide, aj ked mas problem s rukami/nohami (moj pripad). Holt mi Ben s niektorymi vecami viac pomohol. Riesenie je vybrat nieco jednoduchsie. Coz teda zrovna ja s tym kontrastnym sitim nemala, takze o to sa nakoniec postaral on. :D
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    SHARKIE: Chvilku jsem nad tím taky váhala, ale jsem strašně levá a nechce se mi za sebe před svátkami tolik utrácet. No, budu se muset zaregisrovat na tom jiném portálu, aby mi to příští rok neuteklo. Gratuluji a těším se na výsledek.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MILUJU

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Potesilo, ze som si chytla miesto na dalsi kurz u Bena. Mega moc. Behom 1,5 hod od mailu boli vsetky terminy vypisane na dalsi rok prec.

A to zrovna dnes este lezim so vcerajsou migrenou a mail som precitala skor len nahodou. Teraz mam par mesiacov na to sa rozhodnut, ake boty to budu tentokrat.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    NELLAS: a moc jí to nesedlo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kocka, co pije víno :))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    87HIGHFLYER: v lahví by mělo být víno :D Je to žena s kočkou, co pije víno.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GRANTORINO: těžko říct co je v ty lahvi, ale ta kočka to pít neměla
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už v perské zandovské dynastii kolem roku 1700 měli cat lady :)

DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    TRISSIE: no, technicky máš pravdu, protože než se doprala poslední várka, tak už se zase začalo vrstvit nové podloží, ale chvíli fakt bylo vidět, přísahám!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DIGITALIS: To vypadá, jak když se tam každou chvíli má zjevit Bruce Willis v nátělníku. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIGITALIS: jsi to beztak vysypala mimo záběr, protože nevěřím, že je možné tohohle stavu dosáhnout přirozenými prostředky! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam