• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KURE
    KURE --- ---
    BLOWUP: cena je... Nicmeně ty kostky furt nejsou jednoučelovy a to že z toho někdo postaví jen tu věc v návodu je afaik chyba/vlastnost uživatele. A větší množství předraženejch krabic zvětšuje možnosti.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BLOWUP: pořád existují i ty krabice základních kostek, ze kterých si děti skládají cokoliv.

Nemusíme hrozit na mraky za to, že kromě základního lega existují i speciální sady, které potěší široké spektrum uživatelů.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KURE: to bylo driv, „za mejch mladejch let“. Mel jsem dva kybly plny identickejch bilejch kosticek s osmi hrbolky a stavel jsem z nich metrovy superkonstrukce, stale znovu a znovu. Dnes koupis predrazenou krabici s dvema stovkama specialnich dilku ze kterych jde podle navodu postavit jedna jedina vec, kterou si pak v lepsim pripade postavis nekam na policku, v horsim ji ani nerozbalis ponevadz za pet let ti ji nejakej kreten odkoupi za dvojnasobek.
    KURE
    KURE --- ---
    BLOWUP: ja vždycky myslel že lego je pravej opak toho na jedno použití. Ty kostičky se daj zase rozebrat a sestavit na něco jinýho.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BLOWUP: nezačali, páč je to drahý
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    me pokazdy pobavi ze transkripce cehokoli do provedeni "Lego" si najde tolik nekritickych fanousku, i kdyz je to v podstate plastikovej odpad na jedno pouziti. Byly doby kdy v kazdy cinsky restauraci meli kycovity sakury z plastiku, jestlipak uz je zacali nahrazovat tema z Lega?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Tak jo, kdo z vás tady píše pro Novinky.cz?

Putina v Kazachstánu přivítala ukrajinská vlajka - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-putina-v-kazachstanu-privitala-ukrajinska-vlajka-40499117
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    87HIGHFLYER: To ani ne, je roztomilá, ale mně se líbí spíš ty kytice, sukulenty nebo orchideje. A ta japonská meruňková větvička je taky krásná.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    NELLAS: nejlepší je bonsai s žábama samozřejmě
    KURE
    KURE --- ---
    Zas a znova tenhle klub.
    media jsou plny katastrof násilí a zla,
    ale tady, tady se dá přečíst o malých kouscích radosti všedních dní. :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Nevím proč mne ta holka pustila v metru sednout, ale moc mi to pomohlo.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: Luční kvítí se mi líbí moc!
    A vsadím se, že kdybych hledala, najdu ještě hromadu dsich setů, který potřebuju :-D tak dobrou noc
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Byl u mě pán (tahle příjemnýho člověka už jsem dlouho nepotkala), aby mi seřídil a utěsnil okna... Bavíme se o "šikovnosti" některých řemeslníků, tak mu jen tak pro pobavení ukazuju dokurvený dveře od kamaráda, kterej je ofiko truhlář... A pán hned šáhne do brašny a dveře mi pošteluje... Nenechá si to vymluvit a nechce za to ani korunu... Tak jsem mu aspoň zařídila levnější elektřinu a plyn...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ách,.. právě mě oslovili neznámí kluci na fotbálek...Silonky, šatičky a dala jsem jim na prdel... A komentář kluků: Vy hrajte s Péťou, tak ta vám da pěkně na prdel... Joo dnes mi to šlo!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Příští rok má vyjít pár moc pěkných setů. Ale ta větvička, co je venku už teď, je taky hezká. A kytice lučních květin je super... Potřebuju všechny!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Daily Dark Laughs | Follow @daily.dark.laughs for the best dark humor reels to laugh at things that you probably shouldn’t . . . #darkhumor #comedy #reels... | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DCHE6t6sMg0/?igsh=MXR0d2JtcnlzODNtOQ==
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    My dad trained his dog, a little rat terrier, to respond to the word "heresy."

So when the Jehovah's witnesses would come, he'd take their literature, turn to the dog and say something like, "Is this true or is it heresy," and she would leap into the air, snatch the literature out of his hand, and then beat it back and forth against the floor like she was killing a rat, right at the feet of the wide-eyed JWs.

My dad would then tell the JWs it was probably best if they left as the dog would not tolerate heresy.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Miluju, kdyz se ti “strasne dospeli” a znudeni pubosi nechaji strhnout a tvori krasny veci jako haiku plny ilustraci, snovy pribehy, ctou mladsim a jeste jim u toho svitej oci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam