• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK: Upozorňuju na to, že se tomu říká mixtape, ne mixed tape.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SPIKE411: Dyť jo, tam jde o dýžejování (což předpokládám víš a upozorňuješ mě na to, abych jim nepletla hlavu chybným vysvětlením).
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čteme se studenty Narozen mimo zákon od Trevora Noah, a soustavně mě baví, co všechno jim musím vysvětlovat. V jedné kapitole to byl záhadný předmět jménem VCR ("to my známe, to je taková kazeta, co se do ní zapojí sluchátka a člověk pak může poslouchat hudbu"), teď nově zase koncept "mixed tape" (přinesla jsem jim ukázat tu, co jsem ve čtrnácti dostala od svého nesmělého nápadníka). Připadám si, jako kdyby mě někdo ukazoval, jak funguje kolovrátek, stlouká máslo nebo štípe pazourek.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dneska mi kolegyne rekla, ze je super pozorovat, jak me ta prace bavi.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přišel asi dvacetiletý číšník a uklonil se.
    - „Je všechno v pořádku?“
    „Ano, děkuji.“
    - „Přála byste si ještě něco?“
    „V tuto chvíli ne, děkuji; jsem zcela saturována.“
    Už se otáčel k odchodu, ale při posledním slově se zastavil a zkoumavě se na mě podíval, načež prohlásil:
    - „Přijdu si to zase ověřit.“
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    ERRTU: a mě tvoje posty zase hrozně baví! Do "co vás sere..." chodím víceméně kvůli tomu, jestli tě někdo nenasral, jelikož tvoje kreativita ohledně nadávek mi vždycky zlepší den! :D
    SITH
    SITH --- ---
    SALAMAN: " místo kávy se zde podává nafta "
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SALAMAN: jo, je to prdel s motodegenama. s dovolenim pouziji jejich oblibeny pozdrav (cituji):

„Hitler s tebou“

zdroj:
    Do nitra mladých Motoristů: „Udeřit hřebíček na tupou levicovou hlavičku“ - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-5-59-uderit-hrebicek-na-tupou-levicovou-hlavicku-jak-vidi-svet-mladi-motoriste-266192
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Tato banda pravicových zoufalců. Smíchy jen stěží zadržuji moč.

SJEZD MOTORISTŮ SOBĚ
    https://www.youtube.com/watch?v=SSSMczcVkUI
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    tak si to pusťte po vánocích ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: dobře děláš, vlku. Prověřili jsem za vás.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: A co když natočili jen video cover a audio nechali, ha? Nehodlám nic riskovat.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ERRTU: Též mám jedno takové, jen si to při prémiovce netroufá :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SALVATOR: Covery se nepočítaj, přece!
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Stejně jako loni sem se odstřelila sama, protože sem se musela podívat, co je to song. Pro mě zvukově naprosto nezapamatovatelnej. Ale to video, to video ze sítnice nedostanu do jara.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: aaaaw:3 taky mam tajnyho ctitele, je to cool.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Děkuji Multicare za nádherný poklad do mé sbírky ♡

ERRTU
    ERRTU --- ---
    dneska v praci, pak ctyri dny volno, pak ctyri dny do prace a pak az 6.1. juch :)
    snad deset let to takhle hezky neklaplo. a to jsem se ani nesnazil a nepleticharil, proste kdyz se objevilo okno a nikdo ho nechtel tak jsem si tam dovolenou bouchnul, ted na to koukame, bum prask, dva tydny pres vanoce :)

ERRTU
    ERRTU --- ---
    bavi me jedno idecko ktere mi dava minus ciste principielne bez ohledu na obsah postu :D
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Generační protestsong všech, co mají doma puberťáky.

Mucha - Špatnáct (oficiální videoklip)
    https://youtu.be/D0pbAsYfbM0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam