• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRISSIE: ten padouch svou matku dost pravdepodobne zabil. Problem solved!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEADSLUT: já ti rozumím!
    jednou jsem se skoro rozbrečela u béčkového akčního filmu, když hlavní hrdina odbouchnul hned na začátku nějakého mladého poskoka big bad evil guye, že ten poskok má někde maminku a ta chudinka teď přišla o syna!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOODYCAT: v tomhle věku byl můj syn euroskeptik. Furt kvílel "EU-neee, EU-neee!" :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jsem na něj pyšnej, takhle malej a jak to zvládá bez mamky. Zaslouženej potlesk to byl, je to můj hrdina.
    SADY
    SADY --- ---
    vcerejsi prani od nezname krasky a ten tajem, jak to vedela :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    💚🤍💚
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: Ach jo, 2x konečně :/ pardon.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Konečně mám trochu volno, tak jsem si konečně našila svou MULTICAT nášivku na džísku (to je hrozný slovo, ale nášivka se dává jedině na džísku). Mám radost! :)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Na mobilu a bez brejlí koukám na ty dva sloupečky vzadu a říkám si, jé, to je vtipný, to fakt vypadá jak mrňavý bloky paneláků někde na Strahově.

FINSON
    FINSON --- ---
    SALVATOR: Ufff! Děkuji. Ale zpíval hezky chlapec, čistě a s parádní výslovností, má talent.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FINSON: Počítá se jenom originální audio.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Jééé, mě teď taky brzy čeká pár Pratchettů. Vlastně bych si měla konečně rozbalit balíček, abych zjistila, kde budu pokračovat :D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    GIRAFFKA: Ale jo, vyřešej, ale Snuff myslim víckrát než jednou číst nebudu. Ta první Tonička je fajn, ale u některý z těch dalších to začínalo pro mě tak drsně (nějaká zbouchnutá a potrativší vesnická holka? už jsem to trauma vytěsnila:)), že dál jsem nečetla.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    DEADSLUT: jenze je hezky, ze to tam NEJAK resej a trochu i vyresej. Tonicka me tak neboli:)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    GIRAFFKA: já hlídku jedu chronologicky od začátku, a myslim, že dál než za Fifth Elephant se s Elániem přesně z těhle důvodů, nedostanu, pokud vůbec, a Toničce Bolavý se vyhejbam širokanánskym obloukem.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    DEADSLUT: tak serie o Elaniovi je dost vostra.... jak ho miluju a ze cteni je mi obecne dobre, tak jeho zakomponovany socialni temata jsou tisnivy az beda.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Nepotěšilo, pobavilo. Jsem poslední dobou moc úzkostná na čtení knih, který neznám (co kdyby se tam něco stalo), takže poslední půlroku recykluju svoje literární oblíbence. Přečíst si knížku je příliš stresující. Fajn, díky hlavo, zkusíme s tim pracovat.
    Ale máme tu novej level - čtu Hrrr na ně od Pratchetta. Po několikátý. Zdánlivě nenáročné a bezpečné. A já začínám bejt v prdeli z faktu, že v paralelním vesmíru té knihy by postavy umřely. Stresuje mě, že fantasy postavy, který neexistujou, v tom neexistujícím příběhu neumřou, ale MOHLY by. Jsem v háji z toho, že něco neexistuje a nestalo se na entou.
    A pak se divim, že se mi poslední dobou funguje docela složitě, tyvole:D
    FINSON
    FINSON --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FINSON: Ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam