• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    VICTO_REA: určitě budou kamarádi ;)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    DRABICZ: berete do party i santasauruse? :-D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: Och, jsem dojatá
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: taky tě budu vraždit něžně 🖤
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: To bylo z lásky ❤️😘
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Ještě s i
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: za to čauky tě zabiju
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: 😘
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: Čauki :-*
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: tý vole cože? Tos fakt řekla?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: Myslím tebe, zrzoune voráchlej :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: myslíš plešingra? vždyť není zrzoun 🤔
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: Mají strach, že by nepřišel Ježíšek, neasi :) a navíc tady do nich neryje žádnej voprsklej zrzoun :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Nejsou nemocný? 🥺
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: tvý děti a bejt bez stresu mi přijde jako kapitální oximoron
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: Dvě vedle sebe a dvě nahoře v patře. Proč?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: kde máš děti?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Letos, poprvé v mém dospělém životě, zažíváme Vánoce bez stresu a mám z nich radost. Skvělý!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    moje skvělá lékárnice mi očividně prodloužila erecept, takže nepropadne 26.12., ale můžu si ho vyzvednout až do ledna!
    uff, úplně jsem ho včera zapomněla vyzvednout (bylo to připravené až v pátek odpoledne), a teď jsem se zděsila, že budu muset obesílat v lednu doktorku o novej. (léky jsou do zásoby, akutně je nepotřebujem)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Každoroční přání od bývalého vedoucího z práce, který ačkoliv před x lety odešel do důchodu, stále nás zve na každoroční turisticko-hospodské pochody a výlovy rybníku v Třeboni.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Jsem včera potkala týpka, do kterýho jsem se okoli třiceti šíleně zabouchla, anabáze dobře na dva roky, šíleně si mě povodil a brutálně a hodně zmrdsky se mnou vyjebal a dost cíleně mě mi málem zničil život. Nulovej kontakt cca od covidu, ale myslela jsem, že toho vzteku a rozklepanosti se nikdy nezbavim. A vono mi to bylo uplně u prdele, žádná emoce, kromě velmi drobnýho pousmání, že docela zestárnul a vypadal spíš zdrchaně. Ale i tahle zlomyslnůstka byla spíš mikroskopická, spíš takový "hmm, aha". K tý svobodě, že mi je fakt jedno, v dobrým i ve zlým, jsem nedoufala, že se kdy propracuju, a udělalo mi to obrovskou radost. Takový hezky symbolický ověření, že tyjo, dře to, bolí to, často ten pocit vůbec nemám, ale já se asi vážně dost posunuju. Merry Christmas to me:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam