• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jsem jediny komu ta nova verze slovenske hymny prijde takova... sovetstejsi?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Ať se Fico třeba posere

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšila mě tato báseň od Kláry Krásenské, když jsem se dnes vracel vlakem domu. :)

ENDER
    ENDER --- ---
    Natrel jsem zed termoizolacni barvou a ono to funguje, zed je vyrazne teplejsi nez ta nenatrena, ted bych jeste potreboval natrit stropy v celym byte, ale to uz sam asi nedam (hlavne teda kvuli zakryti nabytku..)..
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Potěšil mě kamarád co žije v USA, že si na mě vzpomněl a popřál do nového roku.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Každý začátek je těžký. Kor když ta mrcha stará je asi děravá. A ta nová leží “doma”. Já jsem fakt trosečník na baterky… Umřu na proleženiny uprostřed Středočeského kraje kvůli své dezorganizovanosti při balení.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Synovi už intelektuálně nestačím, snažila jsem se to obrátit ve vtip, já vím, trapnou frází, že jako ženská logiku nemám. A on mě šetřil, že tyhle kecy si vymysleli ti samí lidi, co ženským upírali volební právo.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    sleva šest tisíc..)) jsem věděla proč s tím rozhodnutím mám počkat až na dnešek..))
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Žlutej Hummer s nápisem "Heduš" xD
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Google dnes po kliknutí na svou sváteční ikonku nabízí možnost vypustit konfety :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    DRAGON: InMusic fest v Záhřebu bude nabitej. Massive Atrack, Air, Fontaines DC, St. Vincent, Kim Deal..
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: jj, to je jenom jiny vyraz pro woke levicaky.
    Ona to v nasem meste neni nejaka vyjimka, podobnych „kolektivu“ tu mame vic. Zagoogli si treba „Reithalle“ ;) tam ale zijou ze subvenci levicovy vlady, protoze jde o „kulturni podnik“ zatimco Brass mela pocit ze chce prezit jako normalni lokal z penez zakazniku, teda z te asi 5% casti z nich ktera uspesne projde kadrovanim.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MOODYCAT: Máš akorát těžký kosti.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Massive Attack intend to release new music in 2025: "We do have some new music which we’ve been sitting on... Hopefully we're going to be able to release it next year and do some gigs."
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: No tak ale to tady ode mě vypadá, že to nebyli woke levičáci, ale docela normální debilové...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Ale nejvic me potesila po dni stravenym truhlarenim prochazka od zamlzeneho jezera az nad hranici mlhy. Zivot je stejne fajn.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AXTHEB: ne, to je prej „prekonani kapitalismu“. Woke je vyhozeni - nota bene silne levicovy - reggae kapely proto, ze se „nekomu v publiku nelibilo ze bily hudebnik ma dredy“. Tam toho ale bylo prakticky na dennim poradku vic. Mimo jiny si odhlasovali ze nebudou nabizet coca colu coby kapitalisticky produkt a vyhazovali hosty kteri se ji pokouseli objednat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOWUP: Odmítat obsluhovat vojáky a příslušníky záchrannejch služeb není woke.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam