• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    NAGASAWA: To abychom zpoplatnili papír, protože na něj jdou napsat noty.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dnes mě pobavil a rozesmál perex DVTV, kde byl rozhovor s šéfem OSA, který obhajuje nápad platit paušál za mobilní telefon a to 1.50,- za každý GB s tím, že si do něj
    lidé ukládají hudbu. Vážně by mě zajímalo, kde se tyhle rozverný existence z OSA celý ty roky berou :)
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: No. A co teprve takovej 14 968 denní novorozenec. Hlavně když dojde kafe!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Název diskuzního vlákna - "čtrnáctidenní novorozenec je nevrlý". Jak já mu rozumím!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    FINSON: mě pobavilo Jak strašně insecure je tenhleten bezpáteřní odpad, :) a v bonusu ty random slova, zejména VPN a 40 kilo ...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    FINSON: mě to pobavilo, že si zrovna z tohohle někdo udělá business....nikoliv potěšilo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    LUSINDA + KAKIHARA: Hele a vás tohle těší? Nic ve zlém, spletli jste si klub, nebo mám já takovou depku?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Jak strašně insecure je tenhleten bezpáteřní odpad, když je takhle rozhodí devatenáctiletej klučina.

Gesto studenta spustilo hejty. Fico píše o fackách, konspirátoři o jeho škole - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-gesto-studenta-spustilo-hejty-fico-pise-o-fackach-konspiratori-o-jeho-skole-268057

A jako bonus: "„LGBTI, homosexualita, Ukrajina, atd. atd., VPN, protesty, vlaječky, 40 kilo, vyhlídky do života – nula,“ napsal přední slovenský internetový konspirátor."
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    carob pralines
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Titulek "Komu a proč chutná zateplená fasáda"
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Sousedské skupiny a návrat do středověku

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zasnubila sa mi kamaratka
    A este ma tesi on
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Potesilo ma, ale fest. Po mesacnom cakani na novy hub a dnesnej vymene vadnych kablov, mam konecne funkcnu pracovnu stanicu tak, ako by som si to predstavovala. Teraz este doriesit tu domacu.
    SITH
    SITH --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Včera mi napsala jedenáctiletá dcerka sestřenice, kterou jsem léta neviděla, jestli si zavoláme, fakt mě chtěla poznat. Nakonec z toho byl videohovor s celou rodinou i se psem🤣. To bylo tak milý❤️ Je hezké vědět, že mám rodinu, i když daleko😊
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    JONY: kdyby mi nadbyval cas a nervy, dosla bych si pro ni podruhy a poprudila je, kde ze ji jako maj...
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONY: To se mi stává často. Stejně tak se mi stává, že zásilku oznámení o uložení má min týden prošlou skadenci už v den co mi přistane ve schránce.
    A když už je náhodou oznámení na něco co je k převzetí, tak zpravidla na jiné poště než udává lísteček.
    Česká Pošta zatím nekonkuruje ani holubům.
    VANEK
    VANEK --- ---
    KULA: Je třeba více výčepů v Aeru!
    KULA
    KULA --- ---
    BERRUNA: výborně! Je třeba více výčepů Jungberga!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam