• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SALVATOR: ještě by tam měly být nějaké metrové, kolik nabídneš :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Někdo se mi dnes připojil k bluetooth sluchátkům a začal telefonní(?) hovor. Naštěstí jsem je měla zrovna položené vedle sebe, tak jsem nezačala odpovídat a hodně brzy si ten omyl uvědomili a nějak to ukončili.
    Na trolling by to bylo dobré, ale v MHD to naštěstí nenosím. Každopádně mě to silně pobavilo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AXTHEB: Sakra, škoda že nemáš nějakej delší, hodil by se mi špalek.
    KURE
    KURE --- ---
    AXTHEB: a tvůj kanál se jmenuje jak? :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SITH: SALVATOR: Tu mám skoro metr v průměru topol nařezanej po 40 centimetrech a chtěl bych bejt tak dobrej jak ona!
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    EADENN: Destrukce imho byla o kousek lepší
    SITH
    SITH --- ---
    SALVATOR: moje nejoblíbenější lesbian lumberjack

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nicole Coenen. V životě bych nevěřil, jak dlouho se dá dívat na štípání dříví.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Kniha Standy Bilera Nejkrásnější město na světě. Kafka na steroidech v Brně. Geniální počin. Smích skrz slzy. Jen ten závěr jsem si představoval víc revoluční.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Jsou tomu dva roky od první zprávy s tím mým štěstíčkem.
    AIST
    AIST --- ---
    Budu mít kurz defenzivní jízdy. Kluci z kanclu tam jdou za trest, ale já jsem chtěl jít dobrovolně. Né že bych očekával, že se tam se svejma 1 000 000 a víc naježděnejma kilometrama bez nehody dovím něco zásadního, ale třeba překvapěj :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOPRETKA: když je mi těžko a milý je daleko, pouštím si asi dvacet let starý video z jedny akce kde mluví. Baví mě to sebevědomí. Vždycky mi to zvedne náladu. Díky za připomenutí :)
    SITH
    SITH --- ---
    Jak Melania viděla inauguraci

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    od rána hodně věcí..
    ,,můj pán,, který každé ráno sedí v kavárně na rohu, kousek od školy kam vodím syna... on se po měsíci a něco, co jsem ho tam nevídala, vrátil!! mé dny jsou tím mnohem lepší, když na sebe přes tu výlohu každé ráno šibalsky mrknem.. (třeba někdy to jeho pozvání příjmu)
    Dodělala jsem ty pracovní sračky do kterých se mi fakt nechtělo, a hlavně mě po dlouhý době ta práce zase baví..
    Dnes cestou ze školy v 16:15 byl stále den..
    No prostě super věci celý den!
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Už to téma přeteklo i sem, jo? :D

LORD_DE_SEIS: Not those shits again, pls :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LORD_DE_SEIS: Pošli jí pozvánku, Tapina jí to vysvětlí.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Potkal jsem v baráku sousedku a začala mi řikat, jak je to hrozný, že jsou před barákem všude ty hovna a že tam snad vyvěsí nějakou ceduli, ať to ty lidi sbíraj :-D
    Fakt by mě zajímalo jestli je to náhoda nebo je tady na nyxu :-D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Když mi kolegové řeknou že tu práci vzali hlavně proto že věděli že tam budu 🤭 a že je práce semnou baví a dobře ubíhá
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: pod kombinézkou vidím tvar vlčího ocasu, v pořádku :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Naše vyšnovlkodlacké výhledy a mlhy.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam