• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DEADSLUT: Já si z těch útržků vybavuju právě tu atmosféru napětí a strachu. Za chvíli jdu na to, nechal jsem si raději rozsvícenou lampičku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Jo, to se mi to líbilo moc.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: A v dospělosti se ti to líbilo? Já si z toho pubertálního sledování pamatuju fakt hlavně tu tenzi a konstantní pocit děsu, eště sem tehdy v buse cestou do školy potkávala chlápka, kterej vypadal uplně jako Bob, a to mi nepřidalo:D Holt Most, zdroj hororovejch postaviček, od Lunetiků přes Boba až po tu bábu, která byla velkým důvodem pro kvalifikaci stalkingu jako trestnýho činu - moje fyzikářka ze základky. Yay:D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Já to viděla poprvé až v dospělosti a myslím, že v pubertě by se mi to nelíbilo.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    JARMIK: já na to koukala v pubertě a musela jsem si to z tý ČT2 nahrávat na videokazety a pouštět si to přes den, jak jsem byla posraná strachy... A znova jsem si to pustila až pár let zpátky, a uplně jsem čuměla, jak to je i strašná prdel, kterou jsem v tý dramatický pubertě vůbec nevnímala... takže ti/vám tenhle "popping the twin peaks cherry" zážitek hrozně přeju a malinko závidim:))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    autobahn od autopilota
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JARMIK: Jsem na tom stejně. Jeho filmy miluju, ale Twin Peaks jsem nikdy neviděl, pokud nepočítám těch pár útržků, co jsem zahlédl v televizi, než mě máma vyhnala do postele. Dnes je přesně ten večer, kdy to konečně rozkoukám :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Twin Peaks - pozdě, hodně pozdě, ale přece.

Ještě si pamatuju, jak všichni známí s vkusem se na ten seriál po převratu dívali. Já nikdy ne. Až teď, když byl Lynch ve zprávách, jsem si říkal, jaké to vlastně bylo? Pustli jsme si včera s ženou první díl a jsem okouzlen, nemůžem se odtrhnout.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jsou to jen pětistovky, ale myslela jsem, že budou náročnější. I tak jsem si to užila a navíc mám plakát. A až ho budu mít kam nalepit, bude to ještě veselejší :)

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    A to se mi mezitím dělá v termaci kapustovy krém s chorizem...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Mňam

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOPRETKA: U nás mají drogové potrubí :-D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    víte jak se vietnamsky řekne drtička????

NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TOXICMAN:
    Hladová zeď
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MATEEJ: dík vole
    tys mi pootevřel voči víc
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NEI: Ne, na neudržovaný pochcaný místo dali totálně kriploidní sokl na za kterej by je nejspíš jakejkoliv architekt popravil a na něj postavili box. Takže se z toho stalo neudržovaný pochcaný místo s kriploidním soklem a boxem. Pro některý je to krok vpřed, protože kus čistýho cementu is more than fucking grafity.

Navíc, je to krásná výmluva pro obec, aby to takhle zůstalo dalších pár dekád, v rámci ruskýho podnikatelskýho baroka je to přecejenom dál, takže co - a komu se to nelíbí je aktivista!

Můžeme bejt rádi že tyhle nekulturní hovada tu nebyli třeba po válce, protože bychom místo tančícího domu měli nejspíš měli fialovou krabici která by obsahovala bordel kombinovanej s kurýrní službou - ale co, lepší než rozbombardovanej barák!!!
    EADENN
    EADENN --- ---
    Děti co sedí v pokojíčku kolem svíčky a hrajou na kytaru a ukulele táborákový hity. (pravda, spadla wifi) (právě hrajou Jarní tání, asi se dojmu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam