• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    BERRUNA: na přespání? nad tím jsem taky přemýšlela..)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Bolek Polívka má pravdu. Proto se na něj snáší hněv Babišových voličů - Médium.cz
    https://medium.seznam.cz/clanek/petr-mica-bolek-polivka-ma-pravdu-proto-se-na-nej-snasi-hnev-volicu-babise-116161?#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1%C2%A8
    ¨
    Potěšilo mě, že máme takové lidi v ČR, ale má pravdu a to mě dost děsí
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Dobrý den,
    Vaše rezervace v Laichterově domě byla potvrzena!

JANEQ
    JANEQ --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Bývávalo super přijít domu zhulenej na desátou a koukat na horečku páteční noci. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vtipný, jak sme to měli každej jiný. Já nehulil, takže když sem přisel nad ránem na sračky z hospody, čuměl sem na Teletubbies.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Nejlepší bylo za mladých , hloubavých let přijít domů z večerního brka a zaseknout se na filmovým klubu na ČT 2.

Jo a mega pobavil dnešní sen, kdy se mi podařilo se vrátit o 20 let zpět - ty detaily např oblečení, batohu, minidisku a sluchátek co jsem doopravdy měl, byly neuvěřitelný. Takový sracky si ten mozek někde pamatuje :D
    SITH
    SITH --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že jsem usnul v 11 a vstávám brzo :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    680K followers před vydáním jediného videa :)

The Brett Cooper Show | Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=zW3s9ArVweA
    JONY
    JONY --- ---
    NICOLLETTE: tohle bylo tak 92, 93 nebo 94.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    JONY: já mám navždycky s twin peaks spojený úterky ve 22hod. Ale to je skoro přesně 20 let zpátky, takže muselo jít o druhý uvedení na ČT.
    JONY
    JONY --- ---
    NICOLLETTE: pátek.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    JONY: pátek?

Nebylo to úterý? Nebo to byl až ten rerun?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    RIVEEK: Koukáme na to česky, podle hlasu jsou tam děsný šajby, nevím, zda jinak dělali dabing: pan Brzobohatý, paní Maciuchová, paní Kolářová a bůhví kdo ještě.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Google letenky mi defaultne planujou odlet na dovolenou z heliportu thomayerovy nemocnice. Mozna nechci vedet kam az ta AI pokrocila.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    posledni cca pul rok na scene herniho vyvoje.
    management: kdyz se vam nelibi woke temata v nasi hre, tak to nehrajte, hlasujte penezenkou, tss.
    hraci: *prestanou kupovat hry s woke tematikou, hlasuji penezenkou.
    management: neee, co jste to udelali, zavirame, vsechno jste znicili, vy netoleratni fasisti!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    zase se nenastartovala auto!

ALE já......!, já jsem už tak velká holka, že jsem si s tím poradila naprosto poprvé úplně sama! ale asi to bude i tím, že mě to auto vzalo na milost a začalo mě mít rádo!
    KURE
    KURE --- ---
    MICHELLEDANIELS: it takes one to know one ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: a že zrovna italove :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam