• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vzbudím se a na mobilu zpráva od kámošky:
    prosimte…mrkni se v aute,jestli nepotkas moje spodní zuby.))diky
    Tak dejcham a půjdu to omrknout :-D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Supernatural S09E18, 8:40.

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Můj muž je klidný vědecky typ, má rád řád. Já jsem temperamentní, dost impulsivní a často se mně zmocňují různé neotřelé nápady, a to včetně infantilních. Právě jsme na téma našeho (mnohaletého a šťastného) soužití žertovali a muž mne zbořil hláškou
    TY SES TAKOVÝ EMOCIONALNI EINSTURZENDE NEUBAUTEN.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Louny a zbytek.

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Ostatně odhaduju, že teď co bude Meloun u moci, tak se relativně brzo vylidní i to jeho Xk.o. právě z důvodu toho strachu a moci.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALESH: tu přece máme. Jmenuje se nyx.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    OMNIHASH: Tak takový převrat by v případě "sss" (státní sociální sítě) byl mnohem blíž a snáz, než si dovedeš představit.

Tyhle platformy musí zůstat pod (!) státem, nikoliv na jeho úrovni.

Můžu tě ujistit, že by to prostě vůbec nefungovalo. Kvůli strachu.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Chci být jindy. Jestli to není překlep, je to naprosto boží fráze.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    R_U_SIRIOUS: mno, takhle z hlavy, třeba by jí nemohl ovládnout psychopatickej manchild, co se pokusí o fašistickej převrat mkII.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Tak tohle hodně pobavilo - slušný bizár :)
    Rusko dalo Googlu pokutu vyšší než je hodnota celé Země
    https://www.youtube.com/shorts/K_3Lw5O-3TU
    JON
    JON --- ---
    KOUDY: mas pocit, ze netflix nevydelava na tvejch datech? To me pobavilo.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ALESH: K čemu by sociální síť organizovaná státem byla vůbec dobrá?

Docela si dovedu představit digitalizaci zákonodárné moci v podobě online parlamentu, ve kterém může přispět každý občan k tvorbě zákonů.

Ale sociální síť tipu TikTok, Facebook, Insta, X...whatever pro sdílení bradavek či receptů na snídani v rukou veřejné instituce mi vůbec nedává smysl.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    We are on mission from god

Blues Brothers' Restaurant Ruckus | The Blues Brothers 4k
    https://www.youtube.com/watch?v=0etJHtEmG4E
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pro většinu asi blbost, ale pro mě vcelku nová věc a příjemný pocit: šla jsem mezi lidi a nemusela jsem se nikomu hlásit, ani mě nikdo nebombardoval zprávami, které by mi do hlavy podsouvaly výčitky. A taky, že miluju a jsem milována. A taky, že spolu mluvíme. A vůbec, je mi dobře. Tak dobrou noc.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    HOWKING: tohle je zčásti důvod, proč to sem píšu - udělat si z toho prdel a trochu se tomu vysmát je tak nějak jediný, co aktuálně pomáhá. "no a co" tu (moji) emoci nepřepere a úzkostnou ataku nepřetne, i když rozumem velmi dobře vim, jak nebetyčná píčovina to je. Asi si zkusim udělat pár bingo cards, z čeho všeho se v následujících týdnech budu ouzkostně zesírat.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DEADSLUT: Já vím, že to není o rozumovém vysvětlení a emoce si stejně budou dělat co chtějí, ale zkus si někdy říct "na o a co?"
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DEADSLUT: ...několikahodinová úzkost, že když jsem své oblíbené herečce ke květině dávala do obálky poděkování za lístky na představení, tak co když jsem to prohodila s narozeninovym přáním, které jsem psala kamarádce, a NĚCO STRAŠNÉHO SE STANE. Jako, díky hlavo, že mi vymejšlíš stále nové a čím dál psychotičtější důvody, proč se klepat, ale nemohly bysme se domluvit, že dvě hodiny denně budou vyhrazené na generické klepání, a ušetříme si hledání bizáro-důvodů? Let's cut out the middleman, shall we?:D
    ALESH
    ALESH --- ---
    KOUDY: jj chtel jsem napsat ze klidne placena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam