• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    We are on mission from god

Blues Brothers' Restaurant Ruckus | The Blues Brothers 4k
    https://www.youtube.com/watch?v=0etJHtEmG4E
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pro většinu asi blbost, ale pro mě vcelku nová věc a příjemný pocit: šla jsem mezi lidi a nemusela jsem se nikomu hlásit, ani mě nikdo nebombardoval zprávami, které by mi do hlavy podsouvaly výčitky. A taky, že miluju a jsem milována. A taky, že spolu mluvíme. A vůbec, je mi dobře. Tak dobrou noc.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    HOWKING: tohle je zčásti důvod, proč to sem píšu - udělat si z toho prdel a trochu se tomu vysmát je tak nějak jediný, co aktuálně pomáhá. "no a co" tu (moji) emoci nepřepere a úzkostnou ataku nepřetne, i když rozumem velmi dobře vim, jak nebetyčná píčovina to je. Asi si zkusim udělat pár bingo cards, z čeho všeho se v následujících týdnech budu ouzkostně zesírat.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DEADSLUT: Já vím, že to není o rozumovém vysvětlení a emoce si stejně budou dělat co chtějí, ale zkus si někdy říct "na o a co?"
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DEADSLUT: ...několikahodinová úzkost, že když jsem své oblíbené herečce ke květině dávala do obálky poděkování za lístky na představení, tak co když jsem to prohodila s narozeninovym přáním, které jsem psala kamarádce, a NĚCO STRAŠNÉHO SE STANE. Jako, díky hlavo, že mi vymejšlíš stále nové a čím dál psychotičtější důvody, proč se klepat, ale nemohly bysme se domluvit, že dvě hodiny denně budou vyhrazené na generické klepání, a ušetříme si hledání bizáro-důvodů? Let's cut out the middleman, shall we?:D
    ALESH
    ALESH --- ---
    KOUDY: jj chtel jsem napsat ze klidne placena.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALESH: Ne. Musi bejt placena. Rikam to furt. Socky maj bejt placeny jako netflix. Pak nebudou mit potrebu vydelavat na tvejch datech a zaroven si plno lidi rozmysli jestli na ne bude chodit a travit na nich cas.
    ALESH
    ALESH --- ---
    R_U_SIRIOUS: casto nad tim premyslim. Bylo by fajn mit socialni sit co neprodava tvoje data, neni zahlcena reklamou, nezabanujou te za bradavku atd. Nevim jestli by to mel delat stat, ale uvital bych to. Mozna neco na zpusob wiki.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    DRAGON: Bananet. To by se mohlo ujmout. ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    R_U_SIRIOUS: to by mě náhodou zajímalo, jak by takovej projekt dopadl, pojmenoval bych to Banáninstán :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Tak co ještě nemáme a nemůžeme regulovat? Sociální síť! 😁

Český senátor navrhuje vytvořit evropskou sociální síť místo TikToku či Instagramu - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/aktuality/cesky-senator-nesmyslne-a-naivne-navrhuje-vytvorit-evropskou-socialni-sit-misto-tiktoku-ci-instagramu/?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    DRAGON: Ale to je ještě o kus lepší!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PREKOTKA: to je přeci jasnej ponymorph!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ERRTU: povedené, díky :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PREKOTKA: ponylien? :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ERRTU: ano! Ale jak by se dal pojmenovat ten můj? Dneska to už nedostanu z hlavy :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PREKOTKA: to mi pripomelo

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pobavilo. DČ je nové zlato

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam