• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Koupila jsem si fantastický kalhoty, geniální triko, a boží mikinošaty, ve všem vypadám skvěle, všechno je to krásný a příjemný a dobře ušitý, a vůbec, miluju to.
    ENDER
    ENDER --- ---
    TOXICMAN: Ted uz je to krasa, jsem rad, ze jsme takhle hezky zkulturnili nas verejny prostor.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN: aktuálně

STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    INSEQUI: jo, ta skříň měla zůstat raději zavřená .)) ale tak víšjak:

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DRAGON: Jo taky ho mám a tři barevný mixy. 24 let, tak to jsem nechtěl slyšet.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem doma našel POKLAD! Tohle sem si pouštěl hodně. 24 let no dopr.. :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    "Šokující odhalení na Grammy bude stát kontroverzního rappera 20 miliónů, Japonsko ruší jeho koncerty a podezírá ho ze zneužívání manželky"
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    LIMETA: vy jste prostě totáně boží! Miluju číst střípky za vašich životů :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Vyghostovala me komercni banka. Jak lepe rict premiovemu klientovi at tahne do pice.. prestavam tenhle svet chapat
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    co jsem začla vařit se sluchátky na uších, nastoupila radost, a dneska se to zrovna vyvedlo:
    Kocovina
    https://www.youtube.com/watch?v=mrWwFIrOGAM
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUCIASHECK: zuby belejsi nez prumernej kalifornskej anal.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Dexter.
    Ten me vzdycky potesi, kdyz je mi blbe.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    LIMETA: Můžu jen tiše závidět. Je prima, že to máte ve vztahu nastavené takhle, užívej si to;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Sel jsem na postu vybrat slozenku a obcanku mam jenom v telefonu, takna vyber slozenky to nefunguje...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Včera jsem k němu přijela a čekala mne zelňačka, po které jsem si toužebně psala ve vedlejším audítku. Večer mne přepadla nějaká zima a s ní přišel i počínající kašel. Úplně se nehodilo něco ode mne chytit vzhledem k pooperační péči jeho mamku, ale uložil mne a nechal vyspat do 11ti. Udělal mi fresh džus z pomerančů a čekal na mne kuřecím vývar. Vzal si navíc na dnešek ještě HO, aby si mne užil. Skvělý pečovatel to je.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Odjela jsem z práce domů nepřezutá. Transformace do Jindry právě započala. Fuuuck :’)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Yes, very sad. Anyway…

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALESH: Ty ho nevidíš? Tak to ti nebudu spoilovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam