• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :) jak je prasatko rado, ze ho zachranili
    JONY
    JONY --- ---
    Onion: FBI Uncovers Al-Qaeda Plot To Just Sit Back And Enjoy Collapse Of United States.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    "Pro německé elity je nepřípustné, že by bylo přijato něco, pro co hlasuje AfD. A stane-li se to, jako v minulém týdnu, statisíce lidí vyjdou do ulic demonstrovat za svá ne. Například za to, že „Tento muž se nesmí stát kancléřem.“ (Rozuměj Friedrich Merz.) Našince pak chtě nechtě napadne: Co kdyby někdo z AfD řekl, že platí Newtonův gravitační zákon? Nebyla by demonstrace za to, že gravitační zákon platit nesmí?"

Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/nemecko-volby-friedrich-merz-cdu-olaf-scholz-spd.A250204_162834_ln_nazory_lgs
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Koupila!

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ozzy Osbourne Warns Kids Not To Snort Liquid Death
    https://www.youtube.com/watch?v=c5NJFO6iYQ4
    XARGH
    XARGH --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A mám pračku:-)))
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Přesunuli mi ten kurz na jinej termín, takže je zvládnu oba. Hurá! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pár dobrých duší tady na nyxu mi umožnilo, abych se vydala vstříc splnění meho snu. Objednala jsem si tedy mikrofon s ramenem, který mi dorazil z GB od firmy gear4music. Výdejní místo bylo sice dost na hovno, ale jinak bylo vše v pohodě. Teda, než jsem to všechno nainstalovala a zkusila. Zjistila jsem, že rameno, které má držet mikrofon ho bohužel neudrží ve zvolené poloze. Tak jsem jim napsala, po pár hodinách přišla rekace s žádostí o video. To jsem poslala asi před hodinou a obratem jsem dostala odpověd s omluvou a informací, že nové rameno pošlou co nejdřív a to starý jim nemusím posílat zpátky.
    Kéž by všechno šlapalo takhle hladce...
    EADENN
    EADENN --- ---
    Pobavil jsem sám sebe, jak jsem zase vlezl do té stejné pasti jako už v životě asi desetkrát. Stalo se to na včerejším 567. meetingu, na kterém jedni lidé prezentují činnost, kterou jim zadali jiní lidé, aby měli co prezentovat zase před ještě jinými lidmi a celé to nějak samospádem generuje zisky našemu CEO, který nenávidí homeoffice a dopoledne tráví ve fitku ve vedlejší budově.
    Ta neustálá volba mezi Dělat co mě uspokojuje a nekoliduje to se svědomím a Mít prachy na lyžák pro děti.

Asi jsem to měl dát spíš do Co vás sere, ale to momentálně asi spíš víc baví, ta moje neskutečná naivita.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Dnes potěšilo nalezení audioknihy, konečně něco, co stojí za poslech, dneska mám program a celej den https://plus.rozhlas.cz/pavel-kosatik-podnikani-pod-davidovou-hvezdou-pribehy-zidovskych-magnatu-za-9396866
    AIST
    AIST --- ---
    JONY: pořád lepší Slanesh než tatíček Nurglíček...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JONY: pobavilo, zrovna čtu Horus Heresy V. - Fulgrim a tak nějak mi to co píšeš k následovníkovi Slaanneshe na první dobrou dávalo smysl...
    JONY
    JONY --- ---
    Pobavilo.

Fulgrim is really that super bright kid from high-school that was going to a ivy league with a scholarship. Then you lose sight of them and learn years later the he died of a fentanyl overdose while sucking off a dude for 20$.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Jo! Tydny priprav, promysleni, propojovani obcanky, anglictiny, modernich dejin. Propaganda, media, manipulace - tuny materialu jsem nacetla a vytvorila a po dokonceni celyho projektu decka nadseny. Jsou bozi.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: město Šutka souhlasí!
    Kniha rekordů Šutky - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/1031909343-kniha-rekordu-sutky/
    VALOR
    VALOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam