• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DROOPI: Jaký je aktuální aktivní link, prosím? Google mě hází na https://noclezenka.cz/ , což nefunguje, nebo na nějaké ukončené dárcovské výzvy.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    DROOPI: nojo vlastně.. kde jsou ty holky co to tu každoročně hecovaly???
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    DROOPI: Diky za pripomenuti, to me potesilo a ted nejsi sam ;o)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Ze jsem si pri studovani pocasi na nasledujici dny uvedomil, ze jsem letosni zimu jeste neposlal noclezenku. Tak uz je to tam, doufam ze nekomu pomuze.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vcerejsi bohemska vecere olympioniku (ctvrt kila tataraku a sest pivek)... zcela bez nasledku? a to jsem to doziral asi v jedenact v noci s jasnym vedomim ze upisuju dusi dablu a budu za to v prubehu noci a rana tvrde platit. myslim ze by se dalo s klidem hovorit o umyslnem sebeposkozovani. takze, je to tady: mladnu! :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tohle jsem našel včera na svym autě. Bude to nějakej omyl. Ale i tak mě to mile potěšilo, nechal jsem to tam a celej den s tim jezdil. ♡⸜(˶˃ ᵕ ˂˶)⸝♡

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    krátká zpráva z rána.. prý jsem přenádherná..
    považuji se spíš za chytrou, ale jsem ráda, že se najdou tací co si o mě myslí i toto. Dnes mě to bude celý den hřát..)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    To mi připomnělo, že jsem dnes v černém vystoupal až na vrchol a to mě potěšilo.
    SITH
    SITH --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    potěšilo mě že si večer budu moct pustit něco z těchto dvou alb
    teda třech

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    většina tu nadává na Valentýna, ale já od dětí dostala tohle. Oba sami a tajně, takže to bylo překvápko veliké.)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    spíš zaujalo než pobavilo, každopádně cítím ambivalenci: zážitek to mesel být nepochybně velmi vzrušující, ovšem mně by z něj asi hráblo. Tvl co všechno je možné zažít...
    Keporkak v Chile vzal do tlamy kajakáře, za okamžik ho ale vypustil - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/keporkak-v-chile-vzal-do-tlamy-kajakare-za-okamzik-ho-ale-vy/r~4356689aeaaa11ef95ee0cc47ab5f122/?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    A taky jsem si vzpomněla na svůj milovaný klub a potřebuju pár dalších magorů, co si taky pamatují kdejakou kravinu jako F A T I M I yo that’s my name so check it out nebo je půl čtvrtý ráno a zamřížovaná měsíční invence rozdělila oknem moje tělo stínohrami na čtverce. :)

[RANDOM_NIGHT @ Uhodnete song podle textu? :: soutez, hra, … proste hadani pisnicek :)]
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Od srpna jsem zhubnul z 91,7 na 79,3 kilo (víc spim, snažím se hejbat, nezeru pečivo, obecně přílohy velmi málo, žádný sladký sracky včetně pití a omezil sem chlast - než se někdo zeptá) ...sem pysnej..
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    N_I: Ach! Už se děsně těším, až se u nás začne bahnit. :)
    N_I
    N_I --- ---
    že je z vojty porodní bába a tito malý tvorové pro pátěční den, bude s nimi zase legra jistě
    těším se už na návštěvu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam