• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DROOPI: Jaký je aktuální aktivní link, prosím? Google mě hází na https://noclezenka.cz/ , což nefunguje, nebo na nějaké ukončené dárcovské výzvy.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    DROOPI: nojo vlastně.. kde jsou ty holky co to tu každoročně hecovaly???
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    DROOPI: Diky za pripomenuti, to me potesilo a ted nejsi sam ;o)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Ze jsem si pri studovani pocasi na nasledujici dny uvedomil, ze jsem letosni zimu jeste neposlal noclezenku. Tak uz je to tam, doufam ze nekomu pomuze.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vcerejsi bohemska vecere olympioniku (ctvrt kila tataraku a sest pivek)... zcela bez nasledku? a to jsem to doziral asi v jedenact v noci s jasnym vedomim ze upisuju dusi dablu a budu za to v prubehu noci a rana tvrde platit. myslim ze by se dalo s klidem hovorit o umyslnem sebeposkozovani. takze, je to tady: mladnu! :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tohle jsem našel včera na svym autě. Bude to nějakej omyl. Ale i tak mě to mile potěšilo, nechal jsem to tam a celej den s tim jezdil. ♡⸜(˶˃ ᵕ ˂˶)⸝♡

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    krátká zpráva z rána.. prý jsem přenádherná..
    považuji se spíš za chytrou, ale jsem ráda, že se najdou tací co si o mě myslí i toto. Dnes mě to bude celý den hřát..)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    To mi připomnělo, že jsem dnes v černém vystoupal až na vrchol a to mě potěšilo.
    SITH
    SITH --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    potěšilo mě že si večer budu moct pustit něco z těchto dvou alb
    teda třech

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    většina tu nadává na Valentýna, ale já od dětí dostala tohle. Oba sami a tajně, takže to bylo překvápko veliké.)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    spíš zaujalo než pobavilo, každopádně cítím ambivalenci: zážitek to mesel být nepochybně velmi vzrušující, ovšem mně by z něj asi hráblo. Tvl co všechno je možné zažít...
    Keporkak v Chile vzal do tlamy kajakáře, za okamžik ho ale vypustil - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/keporkak-v-chile-vzal-do-tlamy-kajakare-za-okamzik-ho-ale-vy/r~4356689aeaaa11ef95ee0cc47ab5f122/?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    A taky jsem si vzpomněla na svůj milovaný klub a potřebuju pár dalších magorů, co si taky pamatují kdejakou kravinu jako F A T I M I yo that’s my name so check it out nebo je půl čtvrtý ráno a zamřížovaná měsíční invence rozdělila oknem moje tělo stínohrami na čtverce. :)

[RANDOM_NIGHT @ Uhodnete song podle textu? :: soutez, hra, … proste hadani pisnicek :)]
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Od srpna jsem zhubnul z 91,7 na 79,3 kilo (víc spim, snažím se hejbat, nezeru pečivo, obecně přílohy velmi málo, žádný sladký sracky včetně pití a omezil sem chlast - než se někdo zeptá) ...sem pysnej..
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    N_I: Ach! Už se děsně těším, až se u nás začne bahnit. :)
    N_I
    N_I --- ---
    že je z vojty porodní bába a tito malý tvorové pro pátěční den, bude s nimi zase legra jistě
    těším se už na návštěvu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam