• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    LUSINDA: Pritom je to Pavol Habera
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    LUSINDA: Na Bazoš zadávám Fiat Tipo a tohle to neukáže, ani na w202.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: To musi bejt hrozne neprijemny se z tohohle dostavat ven, kdyz se zacne chtit cloveku srat.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    FB tržiště opět perlí......a to tam hledám jen dřevo a starožitnosti

ACKO
    ACKO --- ---
    Od pátka má už být teplo, tak doufám, že to platí a můžu se těšit, protože nic jinýho potěšujícího tenhle týden nemám a energie je tou zimou už taky na nule.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    GLOBALISTA: Fleky po těle nějaké má. :) Zkusíš najít fotku?

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Fotky co posílá.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    LIMETA: Pejsek vypadá úplně stejně jako babiččin nebožtík Ťapik. Má taky zbytek těla převážně bílý? Ť. byl kromě hlavy úplně.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Že si k sobě tu cestu nakonec našli. Mamky kocour miloval bývalého psa, tohoto dost odmítal. Tak už opět venčím po vesnici psa i kocoura a když se kocourovi nechce, alespoň na nás čeká u vrátek.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pobavily mě Parkův vyceněný úsměv a radostně komíhavé pěstičky po vyhlášení vítězství - Wallace naživo!
    Čas cca 0:08.

Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl wins the Children's & Family BAFTA | BAFTA Films Awards 2025
    https://www.youtube.com/watch?v=HipiFFV5T4Y
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V Malmö dvojice designeru "anonymouse" tajne po devet let promenovala mala zakouti ve meste ve vypiplane obchudky pro mysi, se vsim vsudy.

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    HONZA09: tak tos pochopils blbe.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DRAGON: Já to našel už takhle típlý a pobavilo mě to, protože jsem to pochopil tak, že to smazali Novinky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONZA09: to neznamená, že to smazali Novinky.cz, ne? A nebo jsem nepochopil, co tím je myšleno.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SPČB+ alternativa
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ENDER: Diky moc. Konecne me tu po 23 letech nekdo privital.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOUDY: Vitej na diskusnim foru...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Bavi me jak clovek posledni roky do co vas sere napise ze ho neco sere a 20 lidi mu tam napise ze ho to srat nema, nebo ze je to sere jeste vic...Nebo do "co jste si prave koupili" hodi co si prave koupil a 20 lidi mu tam napise ze to nekde maj levnejsi nebo lepsi, nebo ze tamta majoneza je zdravejsi...Pripomina mi to tu trochu duchodak a trochu novinky.cz poslednich pet let :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Fuck fragile masculinity, nic lepšího už dneska neuvidim :-D

Metallica singing Rihanna's Diamonds in Carpool Karaoke!
    https://youtu.be/l1fIA-J1tYY
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam