• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MOODYCAT: Pořád máš alespoň pracovnu, po nás chtějí pracovat v prostorech podobných vašim jídelnám :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MOODYCAT: A určitě i dveře jsou jiný..
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MOODYCAT: Já se nedokážu smát.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MOODYCAT: davem prosím popisky co je co, díky:D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Norsky vezeni vs. pracovna lekare ve fakultni nemocnici 🙃

CUKI
    CUKI --- ---
    OCTOPUSS: Evidentně to asi tak jednoznačné není. Ale co si pamatuju, tak větší problém byl s tím, že se dá jiným ovladačem zablokovat zavření vozu. Prostě mačkáš furt dokola když to auto někdo zavírá a ono se nezavře.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pobavil marketing řetězce Aldi, který dření myšlenku adventního kalendáře pro Ramadán.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CUKI: Neměly by ty klíčky odemknout jen jedno konkrétní auto? Ta Felicie budiž, stará plečky, obyčejný zámky, tam mě asi nepřekvapuje, že to nějakou náhodou šlo otevřít jiným klíčem, ale ty elektronický systémy jsou snad jednoznačně spárovaný...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OCTOPUSS: Mercedes - Meďák - Medvěd. BMW - Bávo. Atd

Burdo nevim :) Možná Bundeswagen - VW?
    CUKI
    CUKI --- ---
    OVERWATCH: Problém častej aut no.
    Já zažil asi před cca deseti lety na parkáči u Metropole Zličín. Týpek v metropoli ztratil klíčky od káry. Šel na informace kdyby, někdo našel klíče. Chvíli to trvalo než tam někdo přišel, než se to začalo řešit a když už se to sepisovalo, tak tam přišel další týpek, že mu někdo čornul to jeho.

Nebudu napínat. Příběh se odehrál asi takto: Při vstupu do vestibulu mu někdo prošacoval kapsy a pak šel na parkoviště a zkoušel DO. Až zablikala jedna Ochcávka a tak s ní i odjel. Klíče ale byli do jiné... Jestli se našlo auto netuším u toho jsem už nebyl... :-D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BACCARA: jako nevim, moje babicky znaly takovejch slov a krom jiraska nebo vrchlickeho na ne dneska nenarazis :)
    SITH
    SITH --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    OCTOPUSS: Tak se mluví třeba u světských. Ještě to může bejt "talán" tím jsem taktil za puryndou.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BACCARA: Google mlčí, našel jen nějaký názvy firem. Asi je to nějakej klingonskej dialekt :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    OCTOPUSS: Burdo je auto, to věděla i moje babička :)
    Medvěd je samozřejmě taky auto.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OCTOPUSS: Medved je synonymum pro auto znacky Mercedes. ;o)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OVERWATCH: Co je to "Medvěd" a "burdo"? (a x dalších slov, který jsou ale zřejmě všechny synonyma pro "chlápek")
    Nerozumět řeč vaše kmen, ale asi dost specifická komunita, když někdo z nich sedí, a někdo se specializuje na kradení aut :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Počet medů se rozrostl o další dva. Tentokrát z Kanárských ostrovů ╰⁠(⁠^⁠3⁠^⁠)⁠╯
    ACKO
    ACKO --- ---
    Dneska jsem pozvala mladé na oběd a dcera pak chtěla přinést všechny staré fotky, co mám doma, tak jsme si je prohlíželi, někteří, přesněji část mužské rodiny, je viděla poprvé, strávili jsme nad nimi asi přes hodinu a bylo to nečekaně super odpoledne.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Tady je to cely, pro ty kdo maji pochybnosti ;o))

CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    OVERWATCH: a otevreli si to auto dlazkou?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    "..Když křapík dorazí na základnu, málem ho vomejou.
    - "Do píči, tohle není moje auto!"
    - "Cože?" vomejvají teď pro změnu šéfovou " Chceš říct, že jsem za bílýho dne čornula pod sto kamerama burdo a ještě propálila odtahovku? Co budu dělat?"
    - "Tak tam to auto odvez zpátky, napiš na něj ´sorry´ a vem si to druhý."
    ...
    Položím a znova zvoní: "Dobrý den, pan Vyskočil?" "Jo" "Tady policie, vy jste hlásil minulý týden krádež auta?" "Jo, hlásil a jste moc hodní, že jste ho našli."
    "Moment, moment, moment, jak víte, že jsme ho našli?!?!?!"
    ...
    sama od sebe se dostavila šefka s nějakým helfrem co ji dovezl, nějakým kouzlem mi mezi řečí přestavila zámek a zapalování zpátky na můj klíč a odvyprávěla celou tu naprosto neuvěřitelnou anabázi. Výměna telefonů, zítra se mám stavit na základně a do smrti dobrý.
    Auto už stojí zase před barákem opravený a dokonce i umytý.
    Svět je zase v rovnováze....
    "
    😅
    BLOWUP: Ona to nebyla úplně oficiální, legální odtahovka.. 😉
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OVERWATCH: moc hezky se to cte, ale.. to odtahovce nemusite u vas udavat poznavaci znacku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam