• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Pujdu na koncert Magdalena Bay, jupiiiiiiii. Mega se tesim a nemuzu se dockat.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Viděl jsem freebird žive od lynyrd skynyrd z roku 77 a ten začátek je příšernej. No ten zbytek taky:D
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Udělal jsem si papíry na loď!
    (Třeba se fakt rozhoupu a pootočím časem kormidlem svýho života a naberu jinej směr)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LUSINDA: co to je ffs za kherecku?:))
    Let it be
    Vinnen spolcenim
    E pluribus unum ( = Z mnoha jeden, motto USA)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Suzanne Vega - Speakers' Corner (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=IejCc2s6zQk
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LUSINDA: konecne se dostava zpet do pansky mody
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Prý nás čekají teplé dny!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    jak si na včelařském spolku vůbec s nějakým GDPR nelámou hlavu - zdravotní referent vesele všem pošle hromadný soupis výsledků rozborů na varroazu všech zúčastněných, kde je u každého uvedeno: jméno, adresa, datum narození, registrační číslo stanoviště, číslo katastru, kolik kdo má včelstev a s jakým výsledkem komu rozbor dopadl.
    Sice si to posílám na rozbor sám po vlastní ose a taky si to sám platím, ale protože jsem registrovaný, stejně mi tahle bonz sjetina o devíti A4 přijde, i když tam nejsem :-D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SITH: Jen pro info, 30. března přiletí Kunda do Prahy!
    KULA
    KULA --- ---
    Přes Rixo jsem si objednal pojištění auta, dostal jsem voucher na 3 měsíce služby lepsi.tv, aktivační kód mi propadl. Líná klávesnice, holé neštěstí, napsal jsem na info@rixo.cz, že mi kód propadl, ale jestli mi pošlou nový. Mám lepsi.tv na 3 měsíce, efektivita z trůnu lvl 99.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dyz neco splacam, hodim do trouby a vyndam to celkem chutny a este mi to tu oplusikujou mila devcata ;))
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    UNUX: Wtf?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dnešní den:
    1) po 10 letech jsem překonala strach a vešla konečně do té doposud nepoznané místnosti a od teď tam budu chodit pravidelně.
    2) mám novou práci úplně mimo můj obor a konečně to vypadá že se po letech zase někam posouvám.
    3) začalo se makat na Pragovce
    4) dorazily slibované a nádherné fotky z Ekvádoru!

Myslím, že dneska už mohu jít spokojeně spát..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Zcela nahodou jsem se ocitl v jenom anarcho-autonomnim centru v nemeckem meste Wuppertal a tam na stene maji za podiem namalovany logo V.A.P. (nize), kapely kterou jsem v roce 1993 zakladal a se kterou jsem i pres ruzny uskali vydrzel az do konce v 2014.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam