• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Kdo zapomněl podat přiznání daně z nemovitosti po rekonstrukci? Komu dneska volala referentka z finančáku, jestli náhodou na něco nezapomněl? Komu to celé nadiktovala tak, ze to stačilo jen uložit a odeslat? Mam chuť jí tam dovézt obří bonboniéru. Na Kladně proste jsou milý lidi:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Elektrikáře po hádce s manželkou ovládl vztek a vypnul proud v trolejích MHD - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/muz-zamerne-poskodil-trakcni-vedeni-trolejbusy-plzen-pmdp.A250311_114123_plzen-zpravy_vb

Chlápek prostě jenom chtěl mít pokoj od staré🤣
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Zvládla jsem své první živé vysílání, aniž bych se pozvracela. A zítra znovu a tentokrát lépe!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    S dcerou jsme se vzájemně překvapily, že ta druhá ví, co je corn dog 🤣
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Volala mi dcerka, že prý v rádiu slyšela, že v Praze budou hrát CocoRosie a jestli půjdeme. Koťátko.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dnes jsem dostal jeden z tech pracovnich ukolu, na ktere clovek ceka cely korporatni zivot. Sepsat exit strategie pro sluzby google, apple a garmin pay.
    Kolega chatgpt se dost zapotil. Jako kontaktni osoby jsem uvedl CEO techto firem, doufam, ze nekdo z naseho auditu bude volat do apple, ze chce mluvit s timem cookem..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LIMETA: jestli tu z cssr tak ta se dneska drazi za desetinasobek, ta federacni za zhruba dvoj az trojnasobek puvodni hodnody, takze jsi i v plusu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska jsem si v jedné firmě hladila jejich terapeutického králíka. Byl to skvělý začátek dne.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Paní mi dnes zaplatila papírovou padesátkou, že nic jiného nemá. Z nostalgie jsem ji vzala :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Od května si asi na půl roku zkusím zkrácený pracovní týden. Pondělí-čtvrtek na 80 procent úvazku.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jsem se ptala (t.č. na mateřské) našeho firemního účetního, jestli by
    mi neporadil jak s daňovým přiznáním, páč ho letos poprvé chci podat.

A on mi ho rovnou celé udělal a připravil. Mám ho jenom podepsat a donést na podatelnu/poslat ds.
    Úplně boží.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MORIARTY: To mi připomíná, jak jsem v auto kelly koupil chladič na Subaru. Přišel v evidentně přebalený krabici, na jiný auto (lítal tam, protože tam byl původní polystyrén a asi o 20cm menší chladič). Tak jsem ho tam vrátil, na krabici napsal velký červený nápis "obsahuje jiný díl" a "neobsahuje správný chladič". Z náhodného eshopu objednal jiný chladič, za dva dny mi v zásilkovně předávali známou chrastící krabici se známými nápisy...
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mam kolegu, ktery v obličeji vypada jako krysa. Nevim jestli to nesouvisi s tim, ze na praci uplne sere a muj mozek si ho tak vyprojektoval nebo to tak bylo vzdy..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MORIARTY: to fakt ne, spis si to blbe zaradili.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DRAGON: No, já je už při tom prvním vrácení označil jako defektní. Ale oni asi prostě počítají s tím, že je prodají nějakému dalšímu hejlovi, kterej si je nechá :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Český čip od Tropic Square vyhrál prestižní mezinárodní cenu Embedded Award - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/aktuality/cesky-cip-od-tropic-square-vyhral-prestizni-mezinarodni-cenu-embedded-award/?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MORIARTY: :D to je tak, kdyz lidi vracej rozbity zbozi a nenahlasi to, protoze nechteji, aby to bylo posuzovane jako reklamace a ne ochranna lhuta ctrnacti dni, to se jim ani moc uprimne nedivim, pri tom mnozstvi vracenych veci denne (to cislo jde pry do tisicu) zkontroluji imho letmo jen ze je vraceno vse v baleni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam