• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MORIARTY: kdo by nebyl nasranej, když nemas děti čím odměnit za požužlání od sumce, ted to prasknou a bude sam za katrem
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MORIARTY: zas na druhou stranu je to stoletími prověřený postup
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    OCTOPUSS: Nojono, Bezdomovec z hladu ukradne sušenky za 200 Kč a klér s druhým podbradkem pro něj má tři roky žaláře.
    KURE
    KURE --- ---
    MORIARTY: cejim příležitost začít zavádět High availability a backup solution na katolický procesy. To by se mohlo ujmout.
    Automotive je v krizi, tak se dá hodně lidí na modlení :D
    a von i takovej cloudovej generátor motliteb by se imho ujal
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MORIARTY: Pánbíčkáři by konečně už měli táhnout do prdele.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SITH: chybí mi doba těhle nonAI fejků, tak nějak mě to bavilo víc :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Jednou jsem taky vykládala z pexesa místo z karet. Měla jsem večerníčkový. Pamatuju se jen, že kosí bratři znamenali, že dotyčná adoptuje dvojčata z Kosova.
    SITH
    SITH --- ---
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Muž ukradl v kostele v Hranicích hostie a snědl je. Hrozí mu tři roky - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-ukradl-v-kostele-v-hranicich-hostie-a-snedl-je-hrozi-mu-tri-roky-40515665

Na hranici s ním!

MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Foceno na autě s pirátskou vlajkou na parkovišti škoda

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Výlet s drahou do kraje, ve kterém jsem coby malý kluk trávil krásné prázdninové chvíle.

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ERRTU: Fakt mám rád chvíle, kdy dojím nějaké skvělé jídlo a myslím si přesně tohle. Každou buňkou těla člověk vnímá, že to za to stálo.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AZTEC_MIA: Svou bývalou Octavii 1 jsem před asi 13 lety dal otci a stále jezdí, aktuálně má 375k :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NAVARA: Hahaha, zrovna jsem to sem chtěl dát.
    Zmrdovi nepomohlo ani rozdávání šeků v televizi a slibování koblih.
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Pobavilo: “Během svých šestnácti let zažila červená Fabia jen jednoho majitele, rozhodně ale nezahálela. Na budíku má 195 tisíc kilometrů.” (Aktuálně.cz o autech, co už asi nedostanou STK na emise a co s nima.)

Tolik ma najeto naše novější auto, haha. Chudák starej Passat se 400k tu příští STK uz asi fakt nedá. Bez úplatku.

Potěšilo: V baráku už se konečně betonujou základy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Soudkyně Susan Crawford podporovaná demokraty vyhrála volby do Nejvyššího soudu státu Wisconsin nad právníkem Bradem Schimelem, jehož podporovali Donald Trump a Elon Musk. V ostře sledovaném souboji, do něhož obě strany investovaly na sto milionů dolarů a jen Musk z toho čtvrtinu, soudkyně vyhrála výrazně: o deset bodů.

Musk o víkendu rozdával šeky ve výši milionu dolarů voličům, kteří se voleb zúčastnili a podepsali petici hlásící se ke konzervativním postojům. Za podpis dostávali sto dolarů. Někteří kritici to označili za protizákonné nakupování volebních hlasů, Musk argumentoval, že nevyplácí peníze za hlasy, ale za petici.

Demokraté volby prezentovali jako referendum o Trumpově druhém volebním období a test síly Muskových peněz a politického vlivu. Vítězství Susan Crawford vnímají jako potvrzení, že v zemi roste nesouhlasná nálada s Trumpovými změnami i hodnotami, které republikáni zastávají. (Politico, Washington Post)

Trumpův svět (71. den): Dnešní volby jsou prvním velkým testem Trumpovy a Muskovy moci — Deník N
    https://denikn.cz/1694860/trumpuv-svet-71-den-dnesni-volby-jsou-prvnim-velkym-testem-trumpovy-a-muskovy-moci/?cst=7bdbe64b859c66e316ca2de832d2eb31b6d5e6d15b39f71c7230a4747f62d055
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    necekanej komentar k situaci :)

Volcano Watch 2025: April Fools Eruption
    https://youtu.be/8VnhWAjS1hw?t=353
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Peštová se chlubí, že si píše s Markem Zuckerbergem. Naletěla recesistům - Manipulátoři.cz
    https://manipulatori.cz/pestova-se-chlubi-ze-si-pise-s-markem-zuckerbergem-naletela-recesistum/

omfg :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Potěšila holčička v MHD, která mela retro růžovou aktovku s duhou a jednorožcem.

A pobavil chlapek, ktery mel knira do tvaru podkovy a k tomu pusu jako sumec. Ten byl od pohledu tak přísnej, že jsem se rozesmala pokaždé, když jsem se na nej podívala :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    včerejší pub kvíz

teprv druhej, po čase, ale už jsem součást týmu, do kterého jsem se v podstatě vetřel

příští pondělí je jasný: )
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Pobavil me zaver emailu, kde stalo: “…dekuji za pochopeni a preji hezky zbytek zivota.”

Pripomnelo mi to muj preklep, kdyz jsem napsala: “…and have a nice wee.”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam